Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Több gyermekes családok...

Több gyermekes családok nálatok is rengeteg játék van?

Figyelt kérdés
3 gyerekem van a legkisebb még csak 3 hónapos a nagyok 5 és 3 évesek, de nagyon sok játékuk van. Nagyon sok a rokon és el halmozzák őket, és én már rosszul vagyok a sok újabb és újabb játékoktól.
2017. dec. 25. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Van pár zsákkal jah :/
2017. dec. 25. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Én rendszeresen szanálok.ami el van törve es használhatatlan az kuka.

Ami jo játék de megunták azt kiviszem a szobájukbol és elteszem egy időre,vagy oda adják kisebb unokatesóknak.

Igy jobban elférnek ilyenkor az új játékok es nem halmozódik annyi fel

2017. dec. 25. 21:37
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Egy gyerekem van, es megis rengeteg a jatek.

Most 2 eves, a babajatekait par honapja eladtam 3 hatalmas zsakkal, egesz jol elkelt. Ennek kb tized reszet vettem en, a tobbi rokon gyerektol volt.

Egy zsakkal meg eladakoztam.

Most jonnek a Duplo, vonat, autok, mar ezekbol is sok van, de vegulis elfer.

2017. dec. 25. 22:10
 4/7 babyboom567 ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

1 gyerekünk van és rengeteg játék.1 éves.Mondjuk most már kezd játékokkal is játszani, de ,még mindig az egyéb használati tárgyak a sláger(pet-palack,zsinórok,cipőfűzők, cipőtalpak,ajándékcsomagolók,karácsonyfadísz stb:)

Rengeteg játék van nagyon sokat örököltünk,meg börzén vettem használtan fillérekért.

Most karácsonyra kapott egy interaktív farmházat(tesóm vette 1500 forintért börzén),minden oldalát lehet nyomogatni ,nyitogatni,zenél,meg állathangokat ad ki.Meg egy fp zenélő könyvet ami 600 volt mert francia nyelvű.Leporellós könyveket(ezeket imádja),meg ruhákat(ugyanis 4-6 hét alatt 74-es méretből 92-98 as méretig nőtt) és pénzt kapott,ugyanis én sem láttam értelmét, drága vadi új játékoknak.Jövőre már úgyis jön a

Válasz elküldése

dupló meg tényleg értékelni fogja(és nem a csomagolópapírral játszik majd).

A bébi játékokat(csörgők ilyesmi)én is tovább fogom ajándékozni).

Mondjuk nálunk anyukámék is meg anyósom is megkérdezte,hogy mit vegyenek,és én mondtam,hogy játékot ne vegyenek. Majd jövőre akkor már 2 éves lesz, csomó mindent értékelni fog.

2017. dec. 26. 07:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Cserélgesd Őket!illetve ha valamiből tobb van akkor ajandekozd el :) vagy add el poton összegért interneten!

Mond a családtagoknak h amit a játékra koltenenek pénzt adják Nektek oda!

2017. dec. 26. 08:23
 6/7 anonim ***** válasza:
69%

A játék nálunk a kisebb "gond". MINDEN kisgyerekes ismerősünk zsákszámra hordja hozzánk a kinőtt ruhákat hogy nekik nem kell, de szívesen odaadják vagy ha nem kell dobjuk ki.

Nagyon kedves mert szívből adják de konkrétan úgy néz ki a gyerekszoba mint egy bizományi.....a gyerek szekrényében az általunk vett új ruhácskák vannak, azokat szoktam ráadni. Szóval ez ilyen, ha mondod is, hogy köszönitek de NEM fér el és jelenleg nem is használnátok, a válasz akkor is az, hogy "tedd csak el majd jó lesz, vagy ha nem dobjátok ki nyugodtan".

És ez még oké, de amikor anyóséktól vagy egyéb rokonoktól kapjuk a kilós turkálós használtruhát, amiről már abban a pillanatban tudom hogy konténerbe mennek, az némiképp bosszantó.

2017. dec. 26. 11:39
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk kevés élő rokonunk van akivel kapcsolatban is vagyunk ,az anyukám de ő töle sem kapunk semmit mert nincs pénze ,igy nincs elhalmozva játékal legkisebb nagyok meg kamaszok ők már nem játékot kapnak kérnek.
2017. dec. 26. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!