Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak? Tegnap óta nem...

Mit csináljak? Tegnap óta nem pisilt.

Figyelt kérdés

3 éves lányom még nem szobatiszta. Tegnap este bilibe sikerült pisilnie, persze mindenki indiántáncot járt. Ő is nagxyon örült. Éjszakára pelust adtam rá, és reggel még száraz volt a pelus. Azóta bugyiban van és megivott már vagy 8 dl folyadékot és még nem pisilt. A pelus ellen tiltakozik, ült bilin is, megengedtem a csapot stb. Ha pelust adnék rá rögtön pisilne, tudom, volt már ilyen.

De miért csak a pelusba tudja elintézni?

Meddig várjak?

Mindjárt ebédelünk, aztán lefekszik aludni. Adjak rá pelust, vagy tegyek alá gumilepedőt?

Persze addig még megpróbálom bilire vagy WC-re ültetni, hátha...

2010. jún. 3. 11:49
 1/3 A kérdező kommentje:
Semmi változás. Még mindig nem pisilt. Megebédelt, most bilin ül. Szerintem ráadom a pelust és lefektetem. Biztos valami lelki dolog lehet, hogy nem mer pisilni csak pelenkába.
2010. jún. 3. 12:20
 2/3 A kérdező kommentje:

Sikerült! Több mint 14 órával a legutóbbi pisilés után!

Nagyon megdicsértem, de tanultam az esetből. Nem fogom feleslegesen biliztetni, csak ha már szól. Mert szegényke reggel 8 óta szakaszosan( fél óránként kb 15 percet) bilizett délig.

Azért ha valakinek van hozzászólni valója a témához szívesen veszem!

2010. jún. 3. 12:33
 3/3 anonim ***** válasza:

várd meg amíg szól:)

de lehet, h belemerül a játékba és elfelejti. ha bepisil, az sem tragédia. ne stresszelj rá a pisilésre, kérdezt meg tőle időnként, h kell-e pisilni, ha kell ráülteted, ha nem, akkor nem:)

2010. jún. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!