Bugyi vagy pelenka alváskor?
Figyelt kérdés
Kislányom 2 éves volt februárban, két hete egy reggel közölte, nem kell neki pelenka, adjak rá bugyit. Azóta bugyit hord, egyszer sem pisilt be, mindig ügyesen szól és siet a mosdóba. Most viszont már éjszakára és az ebéd utáni alváskor sem akar pelenkát venni. Hagyjam bugyiban? Félek, hogy nem ébred fel arra, hogy jön a pisi.2010. jún. 2. 21:52
1/6 anonim válasza:
Ha azt kéri, akkor ne addj rá. A déli alvásnál szerintem biztos nem lesz gond, mert akkor úgysem alszik olyan sokat. Az én fiam 21 hónapos és szobatiszta nappal és már a déli alvásnál se adok rá pelust és nem is pisil be. Csak este kap, de 99%-ban az is száraz. Próbáld meg hogy nem adsz rá este se és meglátod mi lesz, hátha kibírja reggelig.
2/6 anonim válasza:
Rakj alá gumilepedőt ,és kész .Én egy hétig minden nap mostam,de megérte mert rájött hogy nagyon rossz pisis cuccban lenni,és utána soha nem pisilt be .ne erőltesd a pelust mert árthatsz vele,és elhúzódhat a folyamat .
3/6 anonim válasza:
Ha nem pisis a pelusa ébredés után, akkor már ne adj rá. Az én lányom is így volt, egyik este közölte, hogy már nem kell pelus, azóta nem pelusozom. Eleinte alvás előtt mindig elvittem pisilni, nehogy gond legyen, de szerencsére nem volt gond:)
4/6 kelemenkelo válasza:
bocs az offért de a városban hogy oldjátok meg a wc-zst?
5/6 anonim válasza:
Nekem fiam van, így ha a városban vagyunk akkor csak odállunk a legközelebbi fához, és már pisil is. De a lányokat is akárhová le lehet gugoltatni. De indulás előtt otthol mindíg megpisiltetem, és ha wc közelben vagyunk a városban akkor is beviszem, hogy pisiljen, ha már tudom, hogy eltellt annyi idő, hogy kellhet neki.
6/6 anonim válasza:
ha megyünk valahová a hátizsákba/autóba beteszem a bilit és ha kell kéznél van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!