Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ki mennyit költ a Mikulásra?...

Ki mennyit költ a Mikulásra? 9800 ft-nál járok, egy gyerek van. Elég, sok vagy kevés? Ez csak édesség, nasi. Gondoltam veszek még valami kis játékot hozzá. Vagy az nem szokás?

Figyelt kérdés
2017. dec. 4. 15:17
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
14%

Mi 60ezer ftnál járunk 2 saját gyerek+ unokatesó, 1 szomszéd kisfiú fiam legjobb barátja, 1 kislány aki a lányomnak

Nem tudom milyen csomagot csinál az aki 1000 ftból csinál. De hozzáteszi minőségi csokiból :)

Nálunk a csomagok 3-4 ezer ft között vannak, rokon gyerekeknek is ennyi. A két kisbarátnak 3500ft volt de ebben van 1100ftos színes ceruza.

Mindem gyereknek lego is jár a csomag mellé 5-8 ezer ft értékben.

Ne foglalkozz az itt gonoszkodó emberekkel

2017. dec. 4. 18:39
 32/63 anonim ***** válasza:
69%
Utolsó, a karácsonyi toronyórát lánccal remélem már megrendeltétek:-D
2017. dec. 4. 18:40
 33/63 anonim ***** válasza:
60%
31.te hülye vagy!😂😂😂
2017. dec. 4. 18:51
 34/63 anonim ***** válasza:
70%
AZtán majd ilyen kölykök verik meg a szülőket, ha 12 évesen nem kapnak több 100e-s telefont :D
2017. dec. 4. 18:57
 35/63 anonim ***** válasza:
33%
Mi 20 körül járunk. 2db kinder tojás van benne, naptár és 2-3 játék.
2017. dec. 4. 19:20
 36/63 anonim ***** válasza:
54%

Mi köze a Mikulás csomagnak a drága telefonokhoz? De most őszintén? Szerintetek egy ekkora gyerek tudja, hogy az Ő csomagja mennyi pénzbe került? Fogalma sincsen róla, számára nincs anyagi értéke. Azt látja csak, hogy rengeteg csokit kap. Szerintem mindenki később kezdi el tanítgatni a gyerekét, hogy hogyan kell a pénzt beosztani, meg, hogy nincs szükség mindig a legújabb, legdrágább telefonra. Tényleg nem értem, hogy ez hogy függ össze. Ahogy azt sem értem, hogy miért kell általánosítani “minek tegyek bele olyat, ami mindig van itthon?!” Nálunk semmi nincs soha itthon amit a Mikulás fog hozni. Csak ünnepekkor, vagy vendégek látogatásakor kap olyat, ami a csomagban is lesz, tehát különleges alkalmakkor. A másik általánosítást, egy másik ilyen kérdésnél kaptam meg, nagyon kedves stílusban, hogy “had ne számolja már” a másik válaszoló is a szaloncukrot, mert nekik mindig van a fán, nekünk meg sosincs, csak azért veszem meg, hogy a Mikulás csomagba tegyem, úgyhogy “had számoljam már bele.”

Ami nálunk a csomagban lesz: Egy smarties hóember, két kis smarties pingvin, egy nagy kinder Mikulás, egy kis milka Mikulás, egy kindertojás, 4 golyó raffaello, 4 golyó ferrero rocher, mogyoró, pisztácia, mandarin, oreos milka golyók (nem az összes, ami a zacskóban volt) csupa csokis és mogyorós milka szaloncukor (nem az összes, ami a dobozokban volt) A csizmája egyik felébe pedig teszek egy milka hóembert, a másik felébe pedig egy smarties mackót és mindkettőbe a maradék milka golyókat, és egy kis zacskó szenet. 10 ezer forint az egész, sajnálom. Szerintem mint pénz sok, mint Mikulás csomag tökéletes. És ahogy itt mindenki írta, a szeretetet nem pénzben mérjük, éppen ezért nem értem mit számít, hogy mennyibe került, nem mutatom majd meg a fiamnak a blokkot.

2017. dec. 4. 19:23
 37/63 anonim ***** válasza:
49%

Az szép,aki ennyit költ mikulásra, az karácsonyra fél milliót? Na mindegy...

2 gyerek 13 éves, 1,5 éves. Mindkettő egy kinder mikulást kap 700/db, a nagy egx fülhallgatót, a kicsi fésűt (mert eltörte a fésűjét).

2017. dec. 4. 19:30
 38/63 anonim ***** válasza:
68%

Összegre sok, de sajnos a minőségi csomi is drága. A miénk is négy kindertojást kap, mert azt szereti a legjobban. Sokféle csoki lesz a csomagjában és gumicukor is, mert ritkán veszünk neki, max dörmi szelet van napi szinten. Árban is körülbelül annyi, mi t a kérdezőnek, de van benne egy kártya és egy matricás album is. Mondjuk pudingot vagy joghurtot nem tennék bele, csak olyat, ami acsomagban maradhat hónapokig. Mert kitart hónapokig, beosztjuk.

Aki írta, hogy mit fog venni olcsón a csomagba az jobb, ha siet, mert holnap este már csizmát kell pucolni. :-D

2017. dec. 4. 19:35
 39/63 anonim ***** válasza:
36%
Már vártam az 55%-ost hogy leírja, hogy már több tízezret költöttek, de még alig vettek valamit :D
2017. dec. 4. 20:11
 40/63 anonim ***** válasza:
45%
Keves. Szegeny gyerek, csak ennyi?
2017. dec. 4. 20:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!