Ki mennyit költ a Mikulásra? 9800 ft-nál járok, egy gyerek van. Elég, sok vagy kevés? Ez csak édesség, nasi. Gondoltam veszek még valami kis játékot hozzá. Vagy az nem szokás?
Ezt mi is írhatjuk hogy aki max 2000et költ az lepontozza azt aki 9000et.
Szerintem meg senkinek semmi köze hozzá ki mennyiért rakja össze a csomagot. Telerakhatom coopos szelettel meg telerakhatom Milkával is. Csak sok esetben aki cooposat rak, az fikázza ki a Milkásokat..hmmm
Nem számoltam össze, de egy mikulás zacskóba elfért.
Mandarin, kivi, mogyoró, mikulás, tábla csoki, maoam, szaloncukor, ropi, kislánynak egy bizsu fülbevaló a kisfiúnak egy kisautó
Ezek voltak benne, kb 3-4000ft értékben.
Mind jó minőségű édesség. 8 és 6 évesek.
Ennyi elég szerintem, úgyis itt a karácsony.
3 éves a lányom.
1 smarties mikulás (700 körül)
1 nagy kinder tojás (1300 körül)
2 kis rénszarvas csokifigura (200/db)
1 csomag "téli csemege", amiben van mandula, kesudió, mazsola...) (1200 körül)
1 Bogyó és Babóca könyv (1500 körül)
Ez így 5000... összegben sok, de sajnos minden nagyon drága, ajándéknak szerintem mennyiségre nem sok Mikulásra, de ugye hol mi a szokás.
Okè, nekem csak annyi a kèrdèsem, hogy ugye ezek a Mikulás-csomagban lesznek??
Tehàt teljesen felesleges olyan szrságokat beszerezni ès Mikulásra odaadni, amit egyèbkènt egy szimpla hètköznap is megkap!
Így semmi èrtelme a Mikulás-csomagnak!
10ezer egy gyerekre?? Sok!
iSzerintem is sok, de nem csak maga az összeg, hanem a mennyiség elsősorban. Pl.szerintem elég egt kinder, egy tàbla csoki...stb. Mindenből egy. Én is minőségit vettem, de csak annyit ami egy zacskóba belefér. így is tele a nasis szekrény. Nem azért, mert annyira nasiznànk, hanem különböző alkalmak miatt összegyűlt.
Mienkbe lesz:Kinder Schoko bons, kinder tejcsoki, dörmi, ropi, mandarin(csak a rokongyerekeknek, mivel a hűtő alja tele van gyümivel, nem teszem bele a csomagba is) Csokimikulàs nincs, mert àlalàban senki nem eszi meg, az anyukàk szoktàk felhasználni sütihez. :D
Rengeteg. Mi 1500-at költöttünk 1 csomagra, így is túl sok édességük lesz, sok helyről kapnak még.
Gyümölcs nálunk egyáltalán nincs benne, az alapból mindig van itthon, így hlyeség lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!