Miért akkora nagy szám, ha valaki nem ülteti a tévé elé a 3 éven aluli gyerekét?
Miért rögtön: "hazug, ösanya... stb."?
Ennyire hihetetlen, ha valakinek az életében nem játszik fontos szerepet a tévé, így teljesen természetes neki, hogy nem kapcsolja be a gyereknek se?
20, ha te vagy átlag, annál nem nehezebb magasabb IQ-t birtokolnia a gyermekednek. A hatás, ellenhatás, valószínűség, esély szavakat bizonyára nehezen értelmezed.
Egyébként neurológusok, neuropszichológusok véleménye és az idegrendszeri éretlenség az oka, hogy 3 évben húzzák meg a teljes tiltás határát.
Hűha, de beszóltál. Kár, hogy nagyon mellélőttél. Apáczaiba jártam, ahova 130-as IQ alatt nem nagyon vesznek fel. Ezért is tudtam angolul elolvasni és értelmezni egy kutatást, ami neked biztos nehezen menne.
Mindegy, hidd csak, hogy a napi fél óra Babócától lesz hülye a gyereked, nem azért, mert ezt örökölte :D
"vitathatatlanul árt"
Te hülye vagy.
Amúgy fiam 7 éves, pont beültettem Bogyó és Babóca elé amíg főztem, képzeld! És mégis beszélt már 2 évesen. Semmi idegrendszeri késése nincs, igazából 5 éves kora óta olvas. (mesekönyveket, nem pedig csak a saját nevét)
Ne tv-zzen a gyereked, sőt a játékait is vedd el, készíts neki csuhébabát és légy büszke a XVIII. századi nevelésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!