Miért akkora nagy szám, ha valaki nem ülteti a tévé elé a 3 éven aluli gyerekét?
Miért rögtön: "hazug, ösanya... stb."?
Ennyire hihetetlen, ha valakinek az életében nem játszik fontos szerepet a tévé, így teljesen természetes neki, hogy nem kapcsolja be a gyereknek se?
Mellé, nincs szükségem buksisimire. :)
A kórházban nincsen tévé, unatkozom.
Az itteni válaszok ihlették a kérdést, ahol ha valaki azt írja a "mennyit tévézik a gyereked" kérdésre, hogy semennyit, rögtön 0 %.
Nekünk 2 éves koráig nem is volt tévénk, mert inkább másra adtuk ki a pénzt.
De ettől nem ellenzem a dolgot. Ha bekapcsoltuk és akarta nézni, vagy kért egy két mesét, simán bekapcsoltam.
Nekem sem életem középpontja, de ha érdekli, kipróbáljuk. Ugyanúgy, ahogy bringázhat is(én nem tudok), vagy viszem majd síelni, jégkorizni, falatmászni, hogy minél többmindent kirpóbáljon, és megtalálja, mit élvez.
Ki tudja, lehet élete álma lesz, hogy animációkat gyártson, gyerekmeséket írjon, vagy épp profi vágó legyen, esetleg ő lesz az új Barney színész, vagy egy rendező.
Ha érdekli, hát érdekelje, amíg minden mással is foglalkozik, addig nekem mindegy, hogy mivel tölti a legszívesebben az idejét.
Nekem inkább az a fura, hogy "nekem ez nem fontos, ezèrt a gyereknek sem lehet az"
Gondolom azokat az ételeket is elkészíted neki, amiket nem szeretsz.
Miért nagy szám ha valaki meg igen?
Egyik sem nagy szám.Mindenkinek más elvei, körülményei, meggyőződései vannak.
Engem meg mindig az erdekel ebben a temaban hogy konkretan a tv-rol van-e szo vagy egyaltalan mozgokeprol.
Mert pl nekunk sincs tv-nk, viszont a szabadidom nagyreszet filmek nezesevel toltom. A gyerekunk meg kb 1-1,5 eves kora ota nez valogatott meseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!