Ovi után jártok valamilyen foglalkozásra?
Erdekelne, hogy 3,5 eves lanyomat ovi utan milyen foglalkozasra tudnam elvinni heti kb 2-3 alkalommal?Neten nem talalok semmi ertelmeset csak balettot(semmi bajom vele, de valami porgosebbre gondoltam)
Jon a rossz ido, a jatszon nem szeretnek orakat fagyoskodni, ezert szeretnek kerni par otletet.Nektek jar valamire a gyermeketek?
Középsős fiam (4,5 éves), még nem jár. Januártól tervezzük, hogy úszni fog járni, magánórákra. Ha megtanult úszni, szeptembertől judo-ra fog menni az oviban.
Nálunk vam az oviban Fitt-dance, és néptánc, ami a lányoknak érdemesebb.
Kedves elso valaszolo...az en gyermekem is elvezi a gyerekkorat, de az energia szintje kimerithetetlen.Az oviban sajnos a heti ket tornaora nem elegiti ki a mozgasigenyet.
De koszonom a nagyon "hasznos" hozzaszolasodat!
En is valamilyen ugribugris tancolos jatekos foglalkozasokra gondoltam, mert azokat tudom, hogy nagyon elvezne.
Koszonom az eddigi valaszokat, keresgelek tovabb.
A lányom 4 évesen kezdte a "szertornát", sajnos csak heti 2 van, nagyon kevés neki.
Ovis szertorna alatt értsd: bukfencezni tanulnak, ugrálnak a talajon, lógnak a kötélen, a földre tett gerendán mászkálnak és trambulinoznak, akadálypályát csinálnak nekik.
Még mielőtt vmi ősanya a földig dorongol, hogy tönkreteszem a gyerekem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!