Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4-5 hónapos babát már visztek...

4-5 hónapos babát már visztek valamilyen foglalkozásra? Mire jártok vele?

Figyelt kérdés
2009. dec. 7. 13:11
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi akkor kezdtük a babaúszást. Nem bántam meg, nagyon szeretjük.
2009. dec. 7. 13:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, és még jó ideig nem is fogok. Ezek a foglalkozások (leszámítva talán a babaúszást, de az nálunk nincs) arra jók, hogy anyuka társaságban legyen és ne unatkozzon otthon. Ami persze szintén fontos, csak nem kell ráfogni a babára, hogy ő igényli.

Egy kisbaba minimum 1 éves koráig csak az anyukáját, illetve a közvetlen családtagjait igényli.

Mondókázni, énekelni, tornázni otthon kettesben anyával is nagyon jól lehet, sőőőőőt!

2009. dec. 7. 13:17
 3/9 anonim ***** válasza:
Annyi beteg gyerek van mostanában, hogy nem nagyon járunk sehová csak sétálni. Majd ha lecseng ez a járványos taknyos időszak.
2009. dec. 7. 13:31
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi is úszni járunk, és nagyon imádja:)
2009. dec. 7. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:

szia

nekem 4 hónapos,és egy hetes a babám.

mi nem járunk semilyen foglalkozásra.

2009. dec. 7. 15:34
 6/9 A kérdező kommentje:

13:17-es!

Bocsi, nem értek veled egyet! Szerintem ezek a foglalkozások nem csak az anyukáknak jók, ahogy írtad, hogy ne unatkozzanak otthon. Szerintem a szocializáció miatt fontos, hogy már ilyen korban is gyerekek között legyenek a mi gyerekeink is. Persze nem naponta, de szerintem ha hetente, vagy kéthetente eljár anyuka a babájával foglalkozásra, az a kicsinek is jót tesz.

Abban meg semmi rossz nincs, ha anyuka is ki akar mozdulni. A gyerek 2 éves koráig azért nem kell a négy fal között megőszülnie. Mindenkinek jól esik egy kis társaság, új barátok...stb.

2009. dec. 8. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
semmire nem viszem, nem is tervezem és az elsőt sem vittem! egyetértek az egyik hsz-óval, szerintem ezek inkább a mamák szocializációját szolgálja, a babáknak ennyi idősen még nincs ilyenre "igényük" - nekik az anya és a megszokott környezet ad biztonságot, és aki foglalkozik otthon a babájával, az bőven elég neki!
2010. nov. 4. 11:43
 8/9 anonim ***** válasza:

utolsó voltam, kieg.:

az anyák ha igénylik a társaságot, akkor inkább felnőtt programot keressenek, szervezzenek maguknak, az jobban feltölti őket, szerintem... és szerintem egyik hsz-ó sem gondolta, hogy 2 éves korig be kell zárkózni a 4 fal közé, mert ennyi idősen még nem tartja fontosnak a közösségbe hurcolást - annak is megvan az ideje!

DE ha Te úgy gondolod, hogy Neked és a babádnak erre van szüksége, akkor vidd!

2010. nov. 4. 11:47
 9/9 A kérdező kommentje:

Drágám! 11 hónapot késtél a válaszoddal!!!

Igen viszem is, hiszen már 15 hónapos, és minden héten megyünk valahova.

2010. nov. 5. 20:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!