4-5 hónapos babát már visztek valamilyen foglalkozásra? Mire jártok vele?
Nem, és még jó ideig nem is fogok. Ezek a foglalkozások (leszámítva talán a babaúszást, de az nálunk nincs) arra jók, hogy anyuka társaságban legyen és ne unatkozzon otthon. Ami persze szintén fontos, csak nem kell ráfogni a babára, hogy ő igényli.
Egy kisbaba minimum 1 éves koráig csak az anyukáját, illetve a közvetlen családtagjait igényli.
Mondókázni, énekelni, tornázni otthon kettesben anyával is nagyon jól lehet, sőőőőőt!
szia
nekem 4 hónapos,és egy hetes a babám.
mi nem járunk semilyen foglalkozásra.
13:17-es!
Bocsi, nem értek veled egyet! Szerintem ezek a foglalkozások nem csak az anyukáknak jók, ahogy írtad, hogy ne unatkozzanak otthon. Szerintem a szocializáció miatt fontos, hogy már ilyen korban is gyerekek között legyenek a mi gyerekeink is. Persze nem naponta, de szerintem ha hetente, vagy kéthetente eljár anyuka a babájával foglalkozásra, az a kicsinek is jót tesz.
Abban meg semmi rossz nincs, ha anyuka is ki akar mozdulni. A gyerek 2 éves koráig azért nem kell a négy fal között megőszülnie. Mindenkinek jól esik egy kis társaság, új barátok...stb.
utolsó voltam, kieg.:
az anyák ha igénylik a társaságot, akkor inkább felnőtt programot keressenek, szervezzenek maguknak, az jobban feltölti őket, szerintem... és szerintem egyik hsz-ó sem gondolta, hogy 2 éves korig be kell zárkózni a 4 fal közé, mert ennyi idősen még nem tartja fontosnak a közösségbe hurcolást - annak is megvan az ideje!
DE ha Te úgy gondolod, hogy Neked és a babádnak erre van szüksége, akkor vidd!
Drágám! 11 hónapot késtél a válaszoddal!!!
Igen viszem is, hiszen már 15 hónapos, és minden héten megyünk valahova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!