Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovist mibe öltöztettek reggele...

Ovist mibe öltöztettek reggelente, és mit adnak rá az udvarra?

Figyelt kérdés
Reggel baromi hideg van. Az oviba bent dög meleg. Az udvaron latyak. Délután meg kellemes őszi idő....4 féle klíma...hogyan alkalmazkodtok?
2017. nov. 16. 07:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Nálunk nincs nagy hőingadozás. Reggel 2 délben 6 fok van. Korábban volt bennt vékonyabb pulcsija a kabát alá. Nem azt kellett felvennie amiben mentünk.
2017. nov. 16. 08:48
 2/12 A kérdező kommentje:
De konjretan mit adsz ra reggel? Harisnyat pl adsz a farmer ala?
2017. nov. 16. 08:49
 3/12 anonim ***** válasza:
95%
Bélelt nadrágban viszem. Ezt az oviban lecseréli bemelegítőre.
2017. nov. 16. 08:53
 4/12 anonim ***** válasza:
60%

Igen ez nekem is nagy fejtörést okoz. Se megfőzni, se kifázatni. Én ügy csinálom ilyenkor, hogy harisnya és nadrág. Az oviban a nadrágot leveszem harisnya marad és adok rá egy farmer szoknyát vagy rövidnadrágot. A kinti nadrágot összehajtom és a sapka, sál mellé teszem így nem felejti el felvenni, de mindig mondom is neki, de az óvónők is leellenőrzik azért őket mielőtt kimennek.

Amikor már olyan idő van hogy overál is kell, akkor a harisnyát elhagyom. Akkor vastagabb leggins

2017. nov. 16. 08:57
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
Szóval vastagabb leggings plusz overál.
2017. nov. 16. 08:58
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Harisnyázni egyszerűbb lenne, de ezt pár éve megfúrták... mert milyen ciki már 3-4 évesen a harisnya. Sajnos hozzánk is járnak mindenféle emberek és kevesebbért is beszólnak a gyereknek még az óvónők is. Közben meg a 18 éves fiúk cicanadrágban járkálnak.

Marad a bélelt nadrág és imádkozom, hogy ne bemelegítőben menjen ki pl 2 fokban az udvarra.

2017. nov. 16. 08:59
 7/12 anonim ***** válasza:
28%

Kislány: az enyém mindig szoknyában, ruhában, tunikában van oviban. Reggel felvesszük a harisnyát vagy leggingset arra ment egy vastag termo nadrát (ha bejön a nagyon hideg, erre megy az overál mármint a harisnyára) Az oviban ezt csak levesszük, nálunk is meleg van, simán elég a leggingst vagy harisnya alulra. Eddig az udvarra úgy ment ki, h rávette a vastag melegítőt a harisnyára, hűvösebb időben erre az overált veszi majd fel. Volt olyan, h reggel hidegebb volt, akkor kellett a vastag gatya, de hazafelé olyan enyhe lett 3-4 körül, h eljött csak harisnyába.

Kisfiu: vastag termo nadrág, az oviban átvesszük a melegítőt. Ha kimennek kint melegítőt vesz fel, ami vastagabb. Van bekészítve aláöltözet, arra az esetre, ha kintre kevés lenne a sima mackó. Ha bejön az anorák, akkor reggel mackóra megy az anorák, így csak azt kell levenni, ha beérünk, ha udvarra mennek szintén mackóra húzza az anorákot.

2017. nov. 16. 09:20
 8/12 anonim ***** válasza:
28%
Bélelt nadrág, zokni, trikó, hosszú ujjú póló, pulcsi és vékonyabb pufi kabát, ( átmeneti, nem téli) , sapka sál, bakancs vagy magas szárú spotcipőben megyünk reggel. Bent leveszi a pulcsit, marad a hosszú ujjú póló és a bélelt nadrág helyett kap egy pamut nadrágot. Azz udvarra nálunk mindenkinek bélelt esőruhát és bélelt gumicsizmát kértek, ezt a benti ruha + pulcsira veszi fel. Ha napközben is fagypont körül lesz a hőmérséklet , akkor az esőruha helyett síoverál és hótaposó lesz kintre.
2017. nov. 16. 09:23
 9/12 anonim ***** válasza:
56%

Zokni, bélelt nadrág, póló, pulóver, kabát (vastagabb átmeneti)

Oviban bent rövidnaci+póló 28-9 fok van bent őrület, de nem tudják szabályozni.

Udvarra sajna azt amiben visszük kérésre télen lehet overált vagy síruhát bevinni.

Harisnyát sosem adtam rá, de leggingset igen de sok baleset volt nem tudott időben kibújni bepisilt. Így nem erőltettem kap vastag nadrágot

2017. nov. 16. 09:44
 10/12 A kérdező kommentje:

értem. mi reggel kord nadrágba mentünk, de nem bélelt, és nem adtam alá harisnyát, 10 perc az út...bélelt cipő, atléta, póló, pulcsi, téli kabi..

bent ugyanebben a nadrágban van - nálunk nem szoktak bentre nadrágot váltani vagy legalábbis nekem nem szóltak hogy kellene külön terembe nadrág. az udvarra is ebben megy, meg vittem be egy bélelt síoverált, ilyen kantárost, hogy esetleg rá adják, meg harisnyája is van bent, de tuti nem molyolnak vele (ő még nem öltözik egyedül)

overálja is van persze, majd megkérdem az ovónőket akkor hogy nekik melyik a kényelmesebb

2017. nov. 16. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!