Reggelente mennyire harisnyáztok már a kicsivel?
Figyelt kérdés
A kicsit hogyan öltöztetitek, hogy reggel hideg, délután meleg van?2012. okt. 22. 09:13
1/5 anonim válasza:
Nekem négy éves a kisfiam, én már ráadom ha reggel lemegyünk sétálni a parkba, de délután már nem kell. Az oviban viszont mindig adok harisnyát, mert úgyis leveszi a dadus róla, ha nem kell neki, mert melege van.
2/5 anonim válasza:
ovisnak térdzokni van, ha hidegebb lesz, akkor meg overall a gatyára. Én 3 éves kor felett nem harisnyáztatok, max. ha -10 fok lesz.
3/5 anonim válasza:
3 éves a kisfiam. Már tavaly sem harisnyáztam neki. Nem is szereti, meg a bölcsiben volt, oviban is az van. Ha nagyon hideg van, akkor a nacira majd ráhúzok egy másik bélelt nacit. Ha csak sétálni megyünk, akkor sem adok rá. Max. bélelt nacit adok rá. Ők már mozognak, szaladgálnak. Szerintem felesleges nekik.
4/5 anonim válasza:
bocsi, kimaradt egy szó. Szóval a bölcsiben is meleg volt, az oviban is meleg van.
5/5 anonim válasza:
Szia!Mivel bölcsis ott ugyis reggel átöltöztetem benti ruciba. BEmegyünk harisnyában,nadrágban. Ott bent kap zoknit,s rövid nacit(vagy combig érő zoknit).Majd amikor kimennek vagy ráadják a harisnyát ha hidegebb van vagy marad abban és a reggeli vastag nadrágot adják rá. Délután szintén időjárás függő. Van hogy csak a meleg nadrágot adjuk rá. 2.5 éves(de kis vékony ezért fázós.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!