Most, hogy ennyire hideg van reggelente, mennyire kell az oviba a harisnya? Ti hogy oldjátok meg a reggeleket?
első kérdező: Te milyen vékonyabb harisnyát adsz rá?
Nekünk csak pamut harisnyánk van és az téli, tehát meleg. A fiam hat éves és szólt már, hogy fázik reggel, amikor az oviba megyünk. Én ráadom a harisnyát, de a téli harisnya még szerintem sok.
4 éves a lányom, 10 percre van az ovi/bölcsi, gyaloglunk. A lányka térdzoknit kap ha bent szabadidőben lesz (és akkor zoknicsere), és harisnyát+rá nacit (amiben az udvaron is játszhat majd), ha odabent a harisnyában lesz szoknyával.
A fiam 2,5 éves, ő nem oylan fázóska mint a lányom, rá még nem adtam egyenlőre harisnyát. Zokni+kinti szabadidőben viszem és bentre kap egy vékonyabb szabadidőgatyót.
Póló, hosszú ujjú póló van rajtuk, tegnap a lányomra atlétát is adtam, a fiamra nem (ő egy kis kályha), kardigán és vagy farmerkabát vagy vékonyan bélelt szél+vízálló átmeneti kabát volt rajtuk a héten.
Ilyesmit.
Ez azért nem olyan nagyon vastag mint a téli pamut. Szóval azt az ünneplő ruhához való gyerkőc nylon harisnyát. Az is igaz, hogy kislánnyal könnyebb dolgom van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!