Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Most, hogy ennyire hideg van...

Most, hogy ennyire hideg van reggelente, mennyire kell az oviba a harisnya? Ti hogy oldjátok meg a reggeleket?

Figyelt kérdés
2012. szept. 21. 07:54
 1/8 anonim ***** válasza:
Én már ráadom reggelente. Igaz nem a vastag télen használtat, hanem vettem vékonyabbat. Elég szellősnek találom csak a nadrágot. Az oviban aztán leveszem róla. Haza se abba megyünk már.
2012. szept. 21. 08:04
 2/8 anonim ***** válasza:
igaz az én lányom még csak bölcsis de harisnya,hossz nadrág hosszuujju felsö,kardigán,és melegkabát,sapka volt rajta,bölcsibe is harisnyába megy be csak kardigánt veszem le ,ha nem kell a harisnya majd leveszik rola van bent zoknija .
2012. szept. 21. 08:08
 3/8 anonim ***** válasza:

első kérdező: Te milyen vékonyabb harisnyát adsz rá?

Nekünk csak pamut harisnyánk van és az téli, tehát meleg. A fiam hat éves és szólt már, hogy fázik reggel, amikor az oviba megyünk. Én ráadom a harisnyát, de a téli harisnya még szerintem sok.

2012. szept. 21. 08:09
 4/8 anonim ***** válasza:

4 éves a lányom, 10 percre van az ovi/bölcsi, gyaloglunk. A lányka térdzoknit kap ha bent szabadidőben lesz (és akkor zoknicsere), és harisnyát+rá nacit (amiben az udvaron is játszhat majd), ha odabent a harisnyában lesz szoknyával.

A fiam 2,5 éves, ő nem oylan fázóska mint a lányom, rá még nem adtam egyenlőre harisnyát. Zokni+kinti szabadidőben viszem és bentre kap egy vékonyabb szabadidőgatyót.

Póló, hosszú ujjú póló van rajtuk, tegnap a lányomra atlétát is adtam, a fiamra nem (ő egy kis kályha), kardigán és vagy farmerkabát vagy vékonyan bélelt szél+vízálló átmeneti kabát volt rajtuk a héten.

2012. szept. 21. 08:18
 5/8 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyesmit.

Ez azért nem olyan nagyon vastag mint a téli pamut. Szóval azt az ünneplő ruhához való gyerkőc nylon harisnyát. Az is igaz, hogy kislánnyal könnyebb dolgom van. :)

2012. szept. 21. 08:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 éves, utálja a harisnyát, így nem is adok rá, inkább vastagabb melegítőt. Átmeneti kabát alá ma adtam egy polár kardigánt is, mert nagyon hideg volt.
2012. szept. 21. 09:21
 7/8 anonim ***** válasza:
4,5 éves lányomra egy leggingset adtam és arra egy másik nadrágot (bővebbet). Ma ment először így.
2012. szept. 21. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem lányom van és két vékonyabb nejlonharisnyát adok rá, mert az még nem olyan vastag mint a pamut 100 denes.
2012. szept. 21. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!