Van itt olyan aki valami modszerrel megtanitotta jatszani a kisgyereket?
Ket eves gyerek semmit nincs el egyedul. Inkabb ul a konyhaban velem mikozben fozok, minthogy bent tologassa az autoit a szobajaban.
Tudom elmeletben mi lehet a megoldas, jatszani kell vele, majd ha belefeedkezett, otthagyni kicsit. Ez minden amit tehetek:)?
Ha van itt olyan akinek vannak sajat tapasztalatai, megosztana? Mennyi idos volt, meddig tartott amig valami javulas lathatova lett.
(Kb masfel eves koraig hozza se kellett szolni egesz nap, olyan jol elvolt. Aztan megvaltozott es mar konkretan semennyit nincs egyedul. Szeparacios szorongasrol szerintem mar reg nincs szo.)
4 gyerekem van, ahogy végig futottam a válaszokat szinte mindenki nagyon okos és szuper anya. Ez csak azért rossz mert benned meg bűntudatot kelltenek.
A lényeg, igen ez sajnos ilyen, engem is idegesített, h a wc-re nem tudtam kimenni egy kávét nem tudtam meginni vagy olyan is adódott, h fontos telefonokat kellett intéznem, mert itthonról közben dogoznom is kellett.
Hidd el a legtöbben ilyenkor akár bevallják, akár nem berarják 1-2 mese erejéig a tv elé. Én is így tettem, nem ült ott egész nap, de amikor fontos dolgom volt, vagy kellett pár perc magány, igenis mesét nézett.
A másik, menjetek el, mozduljatok ki, utána szívesebben fog tudni játszani is itthon, mert érik ingerek, megnyugvás lesz neki egyedül elleni a saját játékaival.
Ne hallgass a szuper anyákra, mind átmentünk ezen csak van aki beismeri, van aki meg csillámporos vattacukrornak állítja be.
Jöhet a lepont :)
15ös senki sem tagadta, vagy ellenezte a mesét. A probléma nem az, hogy szegény anyukának nincs 2 perce egy telefonhívásra, hanem az, hogy miért nem játszik önállóan a 2 éves gyereke.
Az enyém is néz mesét, de mellette játszik is egyedül, ha úgy van kedve. Naponta többször volt kedve ehhez. Elvonult és épített, gyurmázott, rajzolt vagy felfedezett egy másik szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!