Kistesó projekt?

Figyelt kérdés
A kérdésem azokhoz az anyukákhoz szólna akik kis korkülönbséggel vállalták a kistesót úgy hogy apuka Mondjuk hetelt. 8 hónapos a kislányunk és erősen gondolkodunk a kistesón. Nem szeretnénk nagy korkülönbséget és úgy gondoljuk ahol egy elfér ott kettő is. Viszont párom álláslehetőséget kapott itt országon belül,de elég messze van és csak hétvégén érné meg neki hazajönni. Aki volt hasonló helyzetben hogyan oldotta meg? Kislányunk egyáltalán nem rossz, éjjel egyszer kel,eszik, alszik vissza. Nagyon barátságos mindenkivel elvan. A közelben laknak a rokonok tehát ők tudnának segíteni. Tapasztalatok? :)

#kistestvér #kiskorkulunbseg
2017. nov. 4. 16:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Kultúrált illető lehetsz!
2017. nov. 4. 16:57
 2/11 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem csak rettenetesen kétségbeesett:-D

Kérdező, ezt mi nem tudjuk megmondani. Ha ti ezt szeretnétek, vágjatok bele. Én még biztosan várnék, de nem az én életem.

2017. nov. 4. 17:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én is várnék! Még csak 8 hónapos a kislányod. Most fog még csak elindulni ami több figyelmet is igényel.
2017. nov. 4. 17:12
 4/11 anonim ***** válasza:
81%

Ti nem tudnátok költözni apukával együtt? Tudom, hogy sokan rászorulnak, de ahol nem a "túlélés" a tét, ott nem feltétlenül értem, hogy miért mennek bele az emberek ebbe az életformába. Nálunk is volt lehetőség ilyenre, mi nem vállaltuk. Ha mindenképp mennie kell, akkor szerintem halasszátok a kistesó-témát, már csak a lányotok miatt is.

Távollevő apuka + testvér érkezése, szerintem "sok" egy pici gyereknek.

Mondjuk én inkább a nagyobb korkülönbséget preferálom alapból is.

2017. nov. 4. 17:29
 5/11 anonim ***** válasza:
85%

Rokonok közel laknak-és akarnak is segíteni.

Én szívesen vigyázok a közelben lakó nővérem gyerkőcére, de ne arra vállaljon még egy gyereket hogy én úgyis közel vagyok.

2017. nov. 4. 17:31
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 32%-osnak ezek az utolsó percei az oldalon:-D
2017. nov. 4. 17:36
 7/11 anonim ***** válasza:
88%
Így nem. Ne legyen kistesó és a férjed ne legyen hetvegi apuka. Ha talál a közelben munkát és minden rendben van, akkor vállalnék kistesot. A gyereknek nem jó, ha alig látja az apját. Ezen nem segít, hogy van kistesó, meg neked van segítséged.
2017. nov. 4. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat. Az elhatározás megvan, azért is olyanok tapasztalatát várom akik ugyanígy vannak. Nem a rokonoknak szülöm, azért írtam hogy a közelben vannak hogy nem egyedül lennék a világ végén két gyerekkel. Sajnos nem tudunk menni most költöztünk saját házba.
2017. nov. 4. 17:55
 9/11 anonim ***** válasza:
51%

De miért sürgős most azonnal?

Ha 2,5 ev lesz köztük az sem olyan nagy korkülömbség.

Mi amugy félévig birtuk hogy a férjem ingázott. A pici 1eves volt,a nagy 3,5.

Nekem is a közelbe voltak a rokonok,de igy sem volt könnyü. Ráadásul egésznap az apát keresték/kérdezték..

2017. nov. 4. 18:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem sürgős azonnal. Mi így szeretnénk. Van aki 3 hónapot vár, van aki 3 évet van aki 18-at. Ez a távmunka csak időszakos lenne, az hogy belevágunk nem egyenlő azzal hogy rögtön sikerül is, és még ott az a plusz kilenc hónap. Addig még bármi lehet. Köszönöm a valaszod! :)
2017. nov. 4. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!