Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi a véleményetek az örökmozgó...

Mi a véleményetek az örökmozgó mágikus gyurmáról?

Figyelt kérdés

Ez az: https://www.youtube.com/watch?v=vBqSK0pBhmE

és ezt szeretném rendelni, esetleg valaki rendelt-e már ebből a webáruházból?: [link]

Tehát nem hagyományos homokgyurmáról van szó:)

#gfvd
2017. okt. 31. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

En egy hete rendeltem a második linket. Ugyan ez.

Na hát nem teljesen olyan, mint a kisfilmen. Fem folyik annyira, és nem áll így ossze. A lányok élvezik, de irto nagy szeretet tudnak csinálni vele a konyhában, mert valahogyan mindig leseprik az asztalrol.

2017. okt. 31. 13:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Elso vagyok. De lehet, h van kulonbség a 2 video kozott, mert az 1. mágikus gyurma, a 2. mágikus homok és nem ugyan az.
2017. okt. 31. 13:23
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha BP közelében laktok, nézzetek ki a KIDexpora nov. 17-18-19-én. Ott lesz, de nem tudom milyen márka. Ki lehet próbálni.
2017. okt. 31. 14:40
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszotokat, sajnos nem BP közelében lakunk:(

Igen attól félek hogy nem ugyanolyan mint ami a videoban van, a kisfiam pedig azért van megőrűlve

2017. nov. 1. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!