Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Több gyerek kis korkülönbséggel?

Több gyerek kis korkülönbséggel?

Figyelt kérdés
Két gyerekem van, 2,5 éves és 1 éves. Most 2 hónapos terhes vagyok. Így terveztük a dolgot de bevallom kicsit elültették a bogarat a fülembe.. én tök pozitívan állok hozzá, hogy majd mindent megoldok de mivel nem volt még egyszerre három gyerekem nem tudom mennyi minőségi időt fogok tudni velük tölteni. Mondjuk miután megszületik a kicsi, a legnagyobbam már 3 hónapra rá az ovit kezdi, úgyhogy kettővel leszek itthon, talán akkor több időm lesz velük is foglalkozni. Most még ellavírozok a két picivel :) Ha van valaki így hogy több gyereke van kis korküllel írna, megnyugtatna hogy nem is olyan vészes az? :) hogy alakul a napirend, a kimozdulás, minősegi idő a gyerekekkel stb?
2017. okt. 26. 14:50
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Azert koszi a tapasztalatokat! Mondjuk nekem az egyaltalan nem hasznos valasz hogy valaki leirja itt milyen baromi nehez ket gyerekkel, mikor en a harom ill tobb gyerekes eletrol kerdezem. A ketto gyerek megvan nekem is es nem erzem olyan hu de neheznek, boldogulunk.

Sztem feleseleg idegeneknek bizonygatni h miert estel teherbe ugyis te tudod.

Na mindegy elhataroztam h nem hallgatok senkire, menni fog a harommal es kesz :) nem hagyom h elontsenek az aggodalmak mint mikor a masodikat vartam, mindenen paraztam h ojajj hogy lesz majd de semmi sem valt valora es mindig mindent megoldottunk :) ha vkinek van meg gyakorlati tanacsa h hogy oldotta meg pl kajarendeles az elsi idokre, esetleg hazhozszallitas v ilyesmi az leirhatja

2017. okt. 28. 16:37
 22/24 anonim ***** válasza:

Ami jól jöhet:

előre elkészíthetsz pár étlet és lefagyaszthatod. Amit én ajánlok egy jó nagy adag pörkölt, mert abból utána sokmindent tudsz csinálni. Pl. lehet enni rizzsel vagy tésztával, főzelékfeltétnek is jó, vagy esetleg székelykáposztának. Eseteleg előre paníroznék be húst és sajtot és az is mehet be a fagyasztóba. A fagyosztót jól feltölteni, pl. félész ételekkel, amit csak sütni kell, iletve zöldségekkel, mert azt gyorsan megpárolod vagy főzeléknek is eltudod készíteni. De persze lehet rendelni is, legyen pár kajáscég tratalékba.

legyen B C terv ha esetleg korábban jönne, vagy bármi miatt több időt keéne kórházban tölteni. A legkisebbet és mindenképpen hordozókendőben hoznám vinném, a másik kettőt meg testvérbabkocsiban. Ha a nagy azt már kinővi a középsőt és a kicsit tenném bele, de lehet, hogy egy kocsi plusz hordozókendő a legjobb, ha már a nagy szépen elsétál.

2017. okt. 28. 18:26
 23/24 anonim ***** válasza:
20-as én nem kértem tőled magyarázkodást, nem is igazán érdekel a szexuális életed, vagy szokásaid. Egyszerűen csak rosszul vagyok az ilyen okoskodó emberektől, akik más életét nagyon jól tudnák irányítani, de a sajátjukat - mint látjuk - nem tudják befolyásolni úgy ahogy akarják. Én sosem estem teherbe "véletlenül".. Szerintem a kérdező sokkal intelligensebb, annál, hogy az itteni károgók elvegyék a kedvét. Egyébként már tök mindegy, a baba a pocakban van, szóval nincs visszaút..Bátorítás helyett pedig a sértegetés nem tudom mire jó. De hát sajnos az ilyen emberekből van több. Nem kívánok tovább vitatkozni. Sok sikert kérdező, minden rendben lesz. Szép estét.
2017. okt. 28. 20:12
 24/24 anonim ***** válasza:
Na akkor írok én is. Nekem 32 hónapos most a fiam, 15 hónapos a lányom, és februártól próbálkoznánk a harmadik babával. Úgy időzítenék, hogy a nagy már beszokjon az óvodába mire megszületik, s hogy még a gyedem alatt teherbeessek, mivel nem biztos, hogy a gyest engedélyezné a munkáltatóm fizetés nélKüli szabadságként, visszamenni meg nem tudok, mivel a kicsi felügyelete nem lenne megoldott. Gyedet pedig szeretnék, s a kis korkülönbség eddig pozitív számunkra, így ezt tartom a lehető legjobb időzítésnek, mégha a nehézségekkel is tisztában vagyok. Segítség nekem se sok, férjem partner a gyerekek körül is, háztartás gépesített, ebédet hétközben hozatom. Ha vmi gond adódna, anyósom tudná rendezni a gyerekeket.
2017. nov. 1. 19:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!