Több gyerek kis korkülönbséggel?
Azert koszi a tapasztalatokat! Mondjuk nekem az egyaltalan nem hasznos valasz hogy valaki leirja itt milyen baromi nehez ket gyerekkel, mikor en a harom ill tobb gyerekes eletrol kerdezem. A ketto gyerek megvan nekem is es nem erzem olyan hu de neheznek, boldogulunk.
Sztem feleseleg idegeneknek bizonygatni h miert estel teherbe ugyis te tudod.
Na mindegy elhataroztam h nem hallgatok senkire, menni fog a harommal es kesz :) nem hagyom h elontsenek az aggodalmak mint mikor a masodikat vartam, mindenen paraztam h ojajj hogy lesz majd de semmi sem valt valora es mindig mindent megoldottunk :) ha vkinek van meg gyakorlati tanacsa h hogy oldotta meg pl kajarendeles az elsi idokre, esetleg hazhozszallitas v ilyesmi az leirhatja
Ami jól jöhet:
előre elkészíthetsz pár étlet és lefagyaszthatod. Amit én ajánlok egy jó nagy adag pörkölt, mert abból utána sokmindent tudsz csinálni. Pl. lehet enni rizzsel vagy tésztával, főzelékfeltétnek is jó, vagy esetleg székelykáposztának. Eseteleg előre paníroznék be húst és sajtot és az is mehet be a fagyasztóba. A fagyosztót jól feltölteni, pl. félész ételekkel, amit csak sütni kell, iletve zöldségekkel, mert azt gyorsan megpárolod vagy főzeléknek is eltudod készíteni. De persze lehet rendelni is, legyen pár kajáscég tratalékba.
legyen B C terv ha esetleg korábban jönne, vagy bármi miatt több időt keéne kórházban tölteni. A legkisebbet és mindenképpen hordozókendőben hoznám vinném, a másik kettőt meg testvérbabkocsiban. Ha a nagy azt már kinővi a középsőt és a kicsit tenném bele, de lehet, hogy egy kocsi plusz hordozókendő a legjobb, ha már a nagy szépen elsétál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!