5 éves fiamnak időnként megfájdul a lába, lábszárát térdét szokta fájlalni. Biciklizés után szokott, mikor sokat megy fűben, egyenetlen úton, vagy állva hajtja. Előfordult mással is?
Növési fájdalom.
Nekem is volt gyerekkoromban és emlékszem milyen rossz volt. Volt hogy aludni nem tudtam tőle.
De a jó hír hogy normális és elmúlik.
Nekem is volt. Nagyon rossz,tudom. Kitartás,el fog múlni!
De ha nagyon panaszkodik,esetleg érdemes visszamenni az orvoshoz. Ritkán rosszindulatú folyamatot is jelezhet. Volt példa rá a családunkban.
6 éves a kislányunk. Császárral, farosan született, terpeszpelust is hordott 2 hónapig.
4-5 évesen panaszkodott szinte minden nap fájdalomra a bokájában térdhajlatban, combban. Az ortopédus megállapította, h még a terpeszpelusos korából maradhatott vissza valami elváltozás féle, ami lesugároz a lábába. Tornásztatni is jólesik neki. Szupinált szandit hordott az oviban, és talpbetéteket a cipőiben.
Most, 2 évre rá visszavittem a dokihoz, nem lát hibát, sportolás elkezdése javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!