Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért cipelik egyes anyukák a...

Miért cipelik egyes anyukák a járóképes gyereküket babakocsiban?

Figyelt kérdés

Ma láttam egy nőt, kb 2-2,5 éves értelmesen beszélő, járóképes, okos gyerekét babakocsiban hordta. Alig bírta nyomorult felhúzni a buszra, hárman estek neki, hogy felcipeljék. Kocsi+gyerek+szatyrok, volt vagy 20-25 kiló. Gyerek kezében valami modern game boy, nyomkodta, jobban játszott vele, mint ahogy én tettem volna. Szóval látszott rajta, hogy nem fogyatékos, nem azért van kocsiban, meg párszor próbált felállni, hogy kikukucskáljon az ablakon, teljesen tisztán beszélt anyjával.

Miért szúr ki magával néhány anya, ahelyett, hogy hagyná a gyereket sétálni, had' erősödjön a lába, és neki is könnyebb lenne az élete? Mi értelme a babakocsizásnak egy ekkora gyereknél?

#babakocsi #cipekedés #felesleges súly
2017. okt. 10. 19:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
80%

2,5 éves gyereket vittünk az Állatkertbe babakocsi-esernyőkocsi nélkül, konkrétan szívás volt!

A gyerek elfáradt, és kb fél óra múlva cipelni kellett végig órákon át.

Az sem segített hogy beültünk lángosozni meg üdítőzni az egyik éttermükbe.

A pingvineknél még lelkesen gyalogolt fel a lépcsőn, míg a sík terepen már nem bírta.

Angliában és az USA-ban 3 éves korig szokták a babakocsikat ajánlani, sz pont ezért.

Gyerektől függő, hogy mennyit bír menni, de egyrészt minden 'macka-nál" megálluk, minden galambot megcsodálunk, és 200 méter után anya fáradt vagyok, ez nem megy...

Ez egy nagyon rosszindulatú és őszintén bugris kérdés volt!!!

2017. okt. 11. 14:11
 22/32 anonim ***** válasza:
11%
Kérdező megértelek az én lányom kb 2 éves korátol gyalog jöt mindenhova még vásárolni is sokszor bölcsiböl ami 1 km re van hazasétáltunk .
2017. okt. 11. 16:41
 23/32 anonim ***** válasza:
24%
Ha korán elrakják a babakocsit megtanul normálisan közlekedni. Mi a fiunk 1 éves szülinapján elraktuk. Sosem volt gond, hogy gyal9g mentünk. Jött normálisan.
2017. okt. 11. 17:16
 24/32 A kérdező kommentje:

12-es "nem okozna gondot az utastársainak." nekem ugyan nem okozott gondot, csak rettenetesen sajnáltam, hogy azokkal a tonnás pakkokkal mászott fel, mint aki minimum a Himaláját hódítaná.

21-es, bugris kérdés? miért te már úgy jöttél a világra, hogy mindent megtapasztaltál és kib*sz*tt okos vagy? :D nem hiszem.

2017. okt. 11. 18:34
 25/32 anonim ***** válasza:
100%
23, érdekes lett volna 1 évesen eltenni a babakocsit, amikor még járni sem tudott. :D
2017. okt. 11. 18:54
 26/32 anonim ***** válasza:
37%
Nem azt mondtam, hogy 1 évesen el kell rakni, hanem hogy mi akkor raktuk el mivel 11 hónaposan járt. Arra céloztam, hogy amint jár el kell rakni.
2017. okt. 11. 19:09
 27/32 anonim ***** válasza:
78%

Nem, de nem úgy jöttem a világra, hogy alapból elítélek, megvetek embereket, amikor látom, hogy nyomorult küzd a buszon a rengeteg szatyorral, meg egy eleven izgő mozgó gyerekkel, ezt hívják EMPÁTIÁNAK!

A buszon senki nem sétál, és nem arra van, hogy a gyerek lába erősödjön, szerencsétlen anyja lába fog erősődni akaratán kívül is.

Én ezzel jöttem a világra, és ahogy előttem szólók írták, foglalkozz a saját életeddel, a saját problémáiddal, mielőtt másokat leszólnál- már ha bárki is foglalkozna azzal hogy tartalmilag mit mondasz...

2017. okt. 11. 20:23
 28/32 anonim ***** válasza:
100%

26 os,a fiam mar eleg regota jarokepes.de egyszer szivesen kolcson adom bkocsi nelkul.elmehetsz vele a kozepsoert a suliba,kozben vasarolj is be legyszives.es majd mikor az elmehaborodottsag kuszoben visszajuttatod hozzam,akkor nem fogsz ilyet kijelenteni🤣🤣

Viccet felretve,ahogy mar irtam nalam az elso 2 gyerek hamar leszokott a bkocsirol.a nagy 1 eves kora utan mar inkabb csak tolta,a kozepso kb 14 hosan hasznalta utoljara.

De ok masok voltak.nyugodtan setaltak mellettem.persze volt,hogy elfaradtak,es olyan is volt,hogy fel orat bamultak egy kavicsot.

Viszont a 3.al 10metert nem lehet megtenni normalisan bkocsi nelkul.

2017. okt. 12. 05:47
 29/32 anonim ***** válasza:
100%
Sosem tudhatod, hogy tényleg egészséges-e a gyerek, lehet, hogy ízületi gyulladása van stb, ami nem mindig látszódik messziről. Annyira utálom azokat, akik ennyiből elkezdenek már kombinálni, miközben nem látják át az adott helyzetet.
2017. okt. 12. 12:40
 30/32 anonim ***** válasza:
30%
Nekem is volt kicsi a lányom, de a nagybevásárlást nem vele együtt oldottam meg
2017. okt. 12. 13:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!