Még mindig cicin, vagy babakocsiban alszik el, ez ciki? A másik kérdésem, hogyan szoktassam lassan szobatisztaságra, ha még akkor sem jelez, ha kaki van a pelusban?
2010. máj. 28. 22:14
1/6 anonim válasza:
A szobatisztaságra most nyáron tudod rászoktatni. Minél többet legyen pucér popsival, és úgy sokkal könnyebb. A legtöbben először a pisivel kezdik a szobatisztaságot, úgyhogy nem baj, ha nem jelez most a kakinál. A másik két kérdésedre...hát, cikinek nem mondanám, de szerintem lassacskán el kéne hagyni a babakocsit, meg talán a cicit is.
2010. máj. 28. 22:40
2/6 anonim válasza:
Nekem csak cicin alszik el a 20 hósom,miért lenne ciki?Így most sokkal egyszerubb,ha meg már nem fog szopizni,megszokja azt is,hogy nélkule aludjon el.Nekunk se jelzi még,ha pisi vagy kaki van,én ezért még várok a bilizéssel,remélem nyáron osszejon,de ha nem,az sem baj,sokan csak 3 éves korukra lesznek szobatiszták.
2010. máj. 28. 22:58
3/6 anonim válasza:
Szia! A cicizéssel kapcsolatban csak annyit tudok mondani hogy ha Neki jó és Neked is akkor altasd így.A babakocsis altatást én megpróbálnám már kiiktatni.A szobatisztasággal kapcsolatban pedig akárki akármit is mond, csak akkor lehet elkezdeni sikerrel a bilizést ha a kisgyerek akarja.Amíg hajlandóságot sem mutat hiába próbálja az anyuka lehet hogy véletlenül sikerülni fog de tudatosan semmiképp.Nekem szerencsém volt mert 21 hónaposan egyszer csak nem akarta felvenni a pelust,most 23 és nappalra szobatiszta.Igaza van az előttem szólónak jön a nyár és próbáld minél többször szabadon hagyni előbb utóbb rá fog jönni mit vársz tőle.Én fürdés előtt is rendszeresen 1-1 órára levettem a pelust és néha magától rá is ült a bilire.
2010. máj. 29. 07:26
4/6 A kérdező kommentje:
Én is így gondoltam, hogy nyáron majd egy szál himbilimbiben fog szaladgálni, és közben megismertetem a bilivel, hátha...
Nekem nem gond a ciciztetés, csak kíváncsi voltam, hogy ilyen korban nem túlzás e...:)
2010. máj. 29. 13:03
5/6 anonim válasza:
Nyilván lesznek akik szerint túlzás, de ha téged nem zavar, akkor magadra és az érzéseidre hallgass. Egyébként én a nagyobbat gyorsan leszoktattam, mert egy kis cicizés után mikor már elszendergett odaadtam neki a cumit és két nap múlva már elaludt cumival. A kicsivel nehezebb dolgom volt mert ő nem cumizik. Ő most szokott le 22 hónaposan pár nap alatt elhagyta. Ha megérik rá (tehát valóban már csak szokásból csinálja) akkor elveszed tőle vagy azt mondod nem, akkor azonnal sírás nélkül elhagyja. Ha még szüksége van rá, akkor én hagynám.
A szobatisztaság is ilyen. Mi ott tartunk, hogy fürdésnél már nem pisil bele a vízbe, hanem szól, hogy pisilni kell, meg ráül a vécére de még nem úgy tűnik hogy azt sem tudja mit is kéne ott csinálni.
2010. máj. 30. 11:34
6/6 anonim válasza:
23 hónaposom még mindig cicin alszik el és szerintem nem ciki. nem bánnám, ha abbahagyná, de nem akarom bántani. a biliről meg csak annyit hogy a lányommal mindent elkövettem, hogy bilizzen, de esze ágában sem volt. Aztán leálltam a nyüstöléssel és 1 hónap múlva kihozta magának a bilit és azóta nappalra és éjszakára is szobatiszta. ha eljön az ideje menni fog nálatok is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!