Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 7 évesnek adhatók 500mg-os...

7 évesnek adhatók 500mg-os C-vitamint?

Figyelt kérdés
Vettem magamnak C vitamint, 500mg, arra gondoltam adnék neki is belőle, legalább egy felet minden nap. Adhatok neki, vagy muszáj juniort beszereznem belőle?
2017. okt. 6. 06:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mindjárt jön a hivatkozás a besztvidejóról és társairól is, ugye?
2017. okt. 7. 00:26
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
Nem, nem adhatÓÓÓÓk.
2017. okt. 7. 00:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki hozzászólt, bár egyes válaszok megleptek, már ami a stílust illet, de hát ez az oldal gyakran ilyen :) Amúgy, természetesen eszik zöldséget, gyümölcsöt a gyerekem, szereti is őket, kap d-vitamint is, de annyira sokan betegek, náthásak körülötte az osztályban, és sajnos én is belestem, hogy egy kis pluszt szeretnék neki, hátha megússza ha bele is esik egy kicsit könnyebben...
2017. okt. 7. 15:11
 14/17 anonim ***** válasza:
#46-os ne írogass nekem privátban bunkóságokat, anélkül is látom, hogy egy tapló vagy.
2017. okt. 7. 15:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Valami paraszt nekem is tapló módon írt sértő szavakat csak, mert segítettem a kérdezőnek....szánalmas!!
2017. okt. 7. 16:29
 16/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom, pedig nem is egy provokatív kérdés volt... :(
2017. okt. 7. 17:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak szimplán hülye vagy.
2017. okt. 8. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!