Most hogy jön az ősz adtok pluszba vitamint a gyermeketeknek? Két és fél évesnek?
Figyelt kérdés
Az oké hogy zöldség meg gyümölcs,de adtok vitaminkészítményt is?Cebiont,vagy multikid-et vagy valami mást?2011. szept. 12. 12:25
1/6 anonim válasza:
Egyenlőre nem, szinte nyár van, zöldségek, gyümölcsök tüömkelege később majd meglátom, de alapból nem tervezem.
Nem beteges, jó evő szintén 2,5 éves (16 kg)
2/6 anonim válasza:
Én nem adok neki, és nem is akarok. nem hiszek ezekben a mű vitaminokban. Inkább télen is kap minden nap gyümölcsöt, zöldséget. Fagyasztottam le neki sok mindent és majd abból fog kapni, ill. aminek épp szezonja lesz azt frissen.
3/6 anonim válasza:
két éves és mivel eléggé válogatós, adok neki cebion multivitamint, így sokkal jobb az étvágya, meg remélem kevesebbet lesz beteg, nem hiányzik az orrszívás a 6 hetes kisöccse mellé. Egyébként a zöldséget nyersen kéne hogy egye, arról még csak nem is álmodhatok, örülök hogy legalább a főtt répát, cukkínit megeszi, és gyümölcsből is csak az alma-szőlő megy most éppen. Így legalább nyugodtabb vagyok, hogy megkap minden vitamint.
4/6 anonim válasza:
2 éves a fiam, Vitacolant kap, már 4. napja. Nagyon rossz evő, zöldséget semmilyen formában nem hajlandó, vagyis de, csak a borsót a rizi-biziből. Se paradicsom, se uborka, se répa, semmi. Gyümit még úgy, ahogy eszik.
5/6 anonim válasza:
2 éves lányom szezontól függetlenül mindig kap C-vitamin, multivitamin és omega-három (halolaj) kiegészítést. Most kezdi majd a bölcsit, ezért Echinace szirupot is elkezdtem immunerősítésnek. Szerintem sokat számít, a zöldség ésgyümölcs sokkal kevesebb vitamint tartalmaz mint régen.
6/6 anonim válasza:
Én Flavon kids lekvárt adok neki. áprilisban kezdtem neki adni, azóta nem volt beteg.
Tavaly szeptemberben kezdte az ovit, azóta sokat volt beteg, többféle vitamint kipróbáltam, de egyik se vált be, aztán valaki ajánlotta a flavon kids lekvárt, és április óta tényleg nem volt beteg az oviban se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!