Miért lehet félelmetes a babasírás?
Van olyan kisbaba akinek a sírása ijesztő tud lenni.
Én is féltem mert nem tudtam mi a baja, hisz nem tud beszélni, nem szól mi a baj, ezek este voltak mikor felriadt, és hiába szólogattuk szinte percekig "más helyen volt" nem reagált, alig lehetett lenyugtatni hogy jó helyen van az anyjával.
Szintén 2 éves a lányom. Teljesen kiborítja a baba ill gyerek sírás és ordítás.
Eddig azt hittem azért mert nincs hozzászokva. De nálatok ez nyilván nem így van.
Hát ugye a vicc szerint a gyereksírás akkor a legijesztőbb, ha egyedül vagy hajnali kettőkor egy házban a puszta közepén és nincs gyereked :D Egyébként evolúciósan fejlődtünk úgy, hogy a gyereksírás idegesítő legyen, mert akkor reagálunk rá a leggyorsabban. Nem csoda, hogy a kicsikre is hat.
Esetleg ha a nagyobb gyerek szemtanúja volt valamikor, hogy sírt a kicsi és te valamiért pánikba estél, akkor ezzel azonosítja (a szülő ijedsége ijesztő egy kicsi gyereknek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!