Hogyan kötnél le hosszú útra egy 2 éves gyereket?
Pár hónap múlva lesz aktuális a dolog, mert másik országba költözünk és közel 10-12 órát kéne autóval utaznunk.
Viszont nem szeret utazni, tömegközlekedni is ezért szoktunk ritkán, mert egyszerűen nem tudja elviselni az egészet (bezártságot?, embereket? - erre még nem jöttünk rá.)
Tehát az a lényeg, hogy kicsit félek, hogyan fog ennyi időt kibírni.
Van egy nagyobb testvére is, aki nagyon jól bírja az utazást és szeret is, ő mondta, hogy majd ő leköti, de én azt gondolom, hogy ez csak ideig óráig lesz megoldás, hogy ketten "játszanak".
Valakinek valami tippje van esetleg vagy megoldása?
Előre is köszi a válaszokat!
Kötéllel.
Egyébként én is az éjszakai utazást javaslom, nemrég voltunk külföldön busszal és éjszaka utaztunk, voltak a buszon kisgyerekek, de nem volt velük gond. Aludtak végig.
És nem tudjátok megfelezni a dolgot?
Tehát mondjuk délutáni alvásidőbe elindultok akkor alszik egyet a kocsiba, utána néz tableten mesét ( nagyon jó tablet tartókat lehet már kapni kocsiba és wishen rendeltem 1000 ft-ért), meg játszik tesóval, megszálltok valahol aztán másnap reggel a maradék 6 óra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!