Elsős gyereked aki az oviban jó evő volt most eszik az iskolában?
Más beszállító van mint az oviban szinte minden nap éhesen jön haza, hogy milyen rossz undi ebéd volt. Tegnap uzsira kaptak 2 szelet uborkát, 1 szelet sajtott és fél kiflit ami semmivel sem volt megkenve Ha nem látom nem hiszem el.
Havi 12540 ft körül fizetek a menzán de ebből alig eszik valamit, ha nem csomagolok neki akkor semmit sem enne.
Kivegyem így a napköziből?
Emlékszem, az én időmben olyan volt a menzakaja hogy sokszor felismerni sem lehetett az ételt. Azóta azért egy kicsit jobb a helyzet. Szerintem ne csomagolj a gyereknek külön kaját, hátha ráfanyalodik az étel. Tudom kicsit szadi módszer, de meg kell tanulnia h nem mindig az van amit szeret.
Rossz evést a suliban más is okozhat, pl. hogy kevés az idő, alig férnek be a menzára, sietni kell, stb.
Nem, konkrétan semmit nem hajlandó megenni, amit ott adnak.
Az oviban nem ilyen "menzakaja" volt (magánovi), itthon sem ahhoz volt szokva, hogy olyat egyen, amit nem szeret. Nem fogom mondani, hogy igenis egye meg, mikor tényleg undorító, ahogy kinéz a legtöbb étel ott és én sem kóstolnám meg... Nálunk az van, hogy csomagolok neki külön ebédre is valamit, de erősen gondolkozom azon, hogy valamilyen ételallergiára hivatkozva lemondom az egész iskolai étkeztetését, mert ennek így semmi értelme nincsen.
Nálunk sajnos délután is vannak órák, így azt sem tudom megcsinálni, hogy ebéd előtt hazahozzuk, vagy beülünk valahová ebédelni...
De ha nálatok ez lehetséges, vedd ki nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!