Agresszív kisgyerek kérdés?
Az én fiam meg a világ legszendébb-legmulyább gyereke.
Legalábbis azt hittem.
Most kezdte a középsőt az oviban, és minden nap megbüntetik, meg ő a "bandavezér"... Már bölcsiben is mást mondtak a nevelők, mint gondoltam. Oviban is így van. Mintha nem ugyanarról a gyerekről beszélnénk...
A gyerekek már csak ilyenek. Ha nem vagyunk ott, valahogy máshogy viselkednek.
Tudod, azt szokták mondani, hogy amelyik gyerek otthon rossz, az az oviban (bölcsiben) jó, és fordítva.
Egy alapból verekedős kisgyerekből nehéz "szendeszüzet" nevelni...
SZóval ne félj, nem tudják olyan szinten kinevelni belőle (főleg, ha te meg ezt erősíted).
Amúgy szerintem neked alapjáraton baj van a problémamegoldó képességeddel.
"eléggé verekedős, csíp, rúg, harap hogy védje magát ha elvesznek tőle vmit vagy inzultus éri"
"Nem szeretném h verekedjen, de azt sem h őt verjék mert nem mer majd lépni rá semmit mert fél a büntitől."
Az agresszió nem megoldás. Én nem úgy oldok meg valamit, hogy verekedek. Vagy te felpofozod, aki eléd tolakodik a sorban pl? SOHA semmilyen körülmények között ne verekedjen a gyerekem, én erre nevelem!
Nem tudom, te milyen környezetben élsz, de elképzelem a szitut: gyerekek egymás közt: aki nem védi meg magát, azt csak jól megverik. AKi igen, azzal hosszasan verekednek...
Te tudod, hogy a verekedős gyerekeket szokták kiközösíteni? Nem azokat akik nem agresszívek!
SZóval ne, ha inzultus éri, akkor ne pofonnal reagáljon!
És most még változtathatsz ezen a hozzáálláson, vagy a suliban sokszor be fognak hívni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!