Orvosok! Harapott ütött vagy akár rúgott meg titeket egy gyerek?
Én anno megharaptam az orvost 6 évesen a kötelező oltásnál, akadályozott a menekülésben. Le is hánytam valamikor.
Ma a lányom orvosa, sokkal kevésbé kedves és életvidám, pedig még nem is hányta le és meg sem harapta a gyerekem.
Szerintem rengetegszer fordul elő.
Valahogy nem tudom elképzelni, hogy bármilyen orvos itt olvasgat gyk-n. :D
Ők mélyen elítélik és lenézik az ilyen oldalakat, mert pont az ilyen és hasonló fórumokon szoktak a rendkívül okos emberek internetes diagnózisokat állítani fel maguknak és utána lehülyézni az orvosokat, akik esetleg mást mondanak a vizsgálatok fényében, mint amiket itt összeírnak a neten. :D
De hogy a kérdésre is válaszoljak: igen, előfordul az ilyen, biztos nagyon örülnek neki.
Amikor kiszedték a mandulámat, megkért az orvos szépen, hogy köpjem ki a vért, én meg egy hatéves dühével rendesen képen találtam... amikor a lányom manduláját szedte, azt mondta, hozzá nem nyúl, míg nem alszik a gyerek. :)
Én trauma ambulancián vagyok (mióta sbo-nk is van, a friss eseteket már nem mi látjuk el, de 20 évig az is a miénk volt), kaptam rendesen a kicsiktől. :) De nyilván rémültek, fájdalmuk van, ez meg egy felnőttből se a jobbik énjét hozza ki. Nekem ezért a nagyon türelmes, nyudogt, békés gyerekek sokkal emlékezetesebbek...
Én radiológus vagyok, sürgin ultrahangoztam volna kisiskolás gyereket, aki előzőleg biciklivel borult, szája felrepedt, a vért a hányadék jellege alapján jórészt lenyelte szegényke.
Ölembe hányt, el kellett mennem gatyát cserélni:S addig állt a rendelés.
A mammográfiás kérdések miatt vagyok itt főleg, meg némely válasz nagyon mókás:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!