Meddig mértek lázat popsiban? 3 évesnél lehet még?
Pici korátol érintos digitális homérot használtam mindkét gyereknél. Sokkal kényelmesebb éjszaka rátartani a homlokára alvás kozben és nem kell semmit sehova duggálni. Nekem azért 3 évesnél durva.
30N
14, azt mi is próbáltuk, ráadásul 3 márkát is, de nekünk nem jött be, nem volt pontos. Száraz homlokon igen, de amikor a gyerek a láztól izzad, s ezért hűvösebb a homloka, mint a valós testhője, rögtön nem jót mér (akkor se ha letörlöd a homlokát).
Geratherm, Omron és Braun infrásokat teszteltünk.
1 éves kor alatt csakis popsiban mértük, mert az a 3 mp, amit az Omron tudott, kevesebb kínzás volt, mint szorítani a hóna alá (hónaljban 3 perc alatt mér).
1 év felett hónaljban illetve az érintés nélkülit is megtartottuk
Huuuu
Nekem a haziorvosom nyugdíjba ment az új háziorvos az első vizsgálaton (ilyen ellenőrző) akkor a végbélen keresztül merte a lázam....
A hőmérő olyan lassú volt hogy legalább 5 percig mért úgyhogy addig ott feküdtem az orvosi asztalon felhúzott szét tett lábbal........
Rohadt kellemetlen volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!