Szerintetek az normális dolog, hogy valaki megengedi a kisfiának, hogy minden fürdésnél szándékosan a fürdővízbe pisiljen?
Tehát nem megy el WC-re előtte, hanem odaáll, belepisil a vízbe, és utána abban fürdik. Évek óta. Anyuka is bent van fürdésnél.
Én nagyon furcsálltam, szerintem ez gusztustalan dolog. Engem erre tanítottak. De nem mondtam ezt az anyukának, se őt, se a gyereket nem akartam megbántani, meg igazából nem is tudom, mi a "helyes". Azért lennék rá kíváncsi, hogy ti erről mit gondoltok? Soha, senkivel nem került még ez szóba, meg élőben, ismerősökkel nem is nagyon szeretném ezt kitárgyalni, azért kérdezem itt, tőletek.
Nálunk tusolás előtt pisil a fiam. De ha a kádban jut eszébe, hogy pisilnie kell, akkor kiveszem. Nem pisil a kádba még tusolás esetén sem.
4,5 éves.
Én sem fürdenék pisis vízben, a fiamat sem fürdetem.
1-vel egyáltalán nem értek egyet.
Természtesen nem fürdünk pisis vizben ez alap, de én arra tanítom a gyerekeimet, h a zuhanyzóba pisiljenek fürdés előtt és ne a wc-be.
Hogy miért? Nem lustaságból vagy sporolásból, hanem azért mert egyszerűen fellesleges pocsékolásnak érzem az IVÓVÍZet erre pazarolni.
Külföldi sztároknál volt egy ilyen kezdeményezés még évekkel ezelőtt, valami hasonló volt a mottója: Mindenki vigyen magával egy pisit a zuhanyzóba.
Nekem ez akkor nagyon megtetszett és azóta is alkalmazzuk.
Természtesen rendszeres tisztántartjuk a zuhanyzót.
Lányok előnyben, észre se veszed ha belepisilt. :)
Amúgy ha észrevettük, akkor egy gyors tusolás volt utána, de egy egész kád vizet nem cseréltem azért le.
Köszönöm a válaszokat!
Volt, hogy a saját szememmel láttam, mi történik, de az anyuka elmondásából tudom, hogy ez így van náluk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!