Akinek alsós gyermeke nem lesz napközis: miért? És egyáltalán lehet ilyet?
Nalunk sem kotelezo a napkozi.ev elejen kell papirt kitolteni,hogy nagy tobbsegben meddig lesz a gyerek.meg van adva tobb idopont is,amikor el lehet hozni.
Pl ebed utan,udvar utan,tanulas utan.
De az uzenobe ragasztanak egy lapot az elso nap,es azon barmikor kikerhetem elobb,kesobb.(datum,hazavitel ideje,alairas van a papiron)
Nalunk mukodik a napkozi,a nagy az elso 4 evben vegig napkozis volt.
Egyreszt orak,ebed utan jatszanak az udvaron 1-1,5orat,ezt nagyon szerette,aztan utana egyutt csinaljak a lecket tanari segitseggel.mindenki ugyan azt csinalja,es megbeszelik ilyenek.
Sosem volt itthonra lecke pluszban,mindig vegeztek.
A kozepso is napkozis,naluk is ugyan igy mukodik.
Mikor valamiert elhoztam elobb,akkor itthon szenvedes volt a lecke iras.mindig elvonta valami a figyelmet,vagy beszelt csak.egyedul se ment,es ugy se ha ott ultem vele.
Hetvegere se volt lecke,max par feladat maradt el.igy a hetvege tenyleg a pihenese volt.
Meg azt hozza tennem,hogy nem minden esetben jo ha a gyerek otthon tanul szulovel,nagyszulovel.
Sokszor ok teljesen mas modszerrel szamolnak mint egy felnott ember.es lehet,hogy a vegeredmeny jo lesz,a szamolas levezetese viszont nem es igy a feledat sem jo.
En is sokszor talalkoztam ezzel.volt is ebbol konfliktusom a tanarral.
A gyerek kis 1es kapott a hazira,es mikor megerdeklodtem,hogy ugyan,miert is?az eredmeny jo volt.
Akkor mondta ezt a tanar.
Ha minden gyerek a szulei altal jonak gondolt modon szamolna akkor oltari nagy kaosz lenne az oran...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!