Hollandiában lakom, itt nem ad az orvos igazolást : a szulo betelefonal az iskolába, hogy beteg a gyerek. Nem, nem lehet kijatszani, mert bármikor kijohetnek ellenőrizni
2017. aug. 26. 13:21
12/19 anonim válasza:
Szuper, de ez Magyarország, és tök irreleváns, hogy mi van Hollandiában.
2017. aug. 26. 13:50
13/19 anonim válasza:
Nekem ez nem fér bele volt idő nyaralni.
Oké a tananyaggal ilyenkor még nem marad le, de azt irod közösségi hét. A te gyerkőcöd is a közösség tagja, és neki is szüksége lehet erre a pár napra hogy visszarázódjon a suliba.
2017. aug. 26. 14:37
14/19 anonim válasza:
Volt rá 12 hetetek, basszus.
Itt már két hete iskola van és még két héttel a magyar diákok után végeznek, mégis mindenki el tud menni időben.
:)
2017. aug. 26. 16:57
15/19 anonim válasza:
Az egy hetet én is neccesnek érezném rögtön első héten. Nekem úgy sikerült foglalnom az Erzsébet programban, hogy szeptember elsején indulunk, de csak délben, amikor vége annak a 3-4 osztályfőnöki órának, és egy hosszú hétvégére megyünk, így csak egy hétfői napot fog a lányom mulasztani. Az ofőnek még év végén szóltam, rábólintott.
2017. aug. 27. 00:12
16/19 anonim válasza:
Ilyet nem csinálok ,nyaralni utoszezonban nyáron is lehet merthogy agusztus utolso hete 2 hete már az utoszezon ,iskola időben nem nyaralunk csak iskola szünetbe .
2017. aug. 27. 06:29
17/19 anonim válasza:
Oké, hogy nem tanulnak első héten, de akkor kapják a legtöbb infót, megy a szervezés, a feliratkozás erre-arra, ülésrend, új tanárok bemutatkozása, a belerázódás.
Te elviszed nyaralni és a te gyermekednek nem lesz egy hete, h belerázódjon a dolgokba. Neki rögtön tanulás van első naptól, ráadásul minden dolgoról 1 hetes késéssel értesül. Óriási stressznek teszed ki, de te tudod.
2017. aug. 27. 07:53
18/19 anonim válasza:
Tudod miért van feleárban az utazás szeptember első hetében, mint augusztus utolsó hetében? Nem, nem azért, mert 7 nappal később annyival rosszabb lenne az idő, vagy a tenger hőmérséklete. Azért, mert normális ember nem csinál ilyet, hogy a gyerekét nem viszi iskolába, ezért jelentősen lecsökken a kereslet.
2017. aug. 27. 08:16
19/19 anonim válasza:
Értem én, h félárban van az utószezon, de az előszezon is. Simán mehettetk volna egyből suli után még junius közepén, lehet, h nem konkrétan előszezon, de sokkal olcsobb, mint július meg augusztus.
Nem, soha nem csinálnék ilyet, egyetértek az előttem szólokkal, arra nevelem a gyermekeimet, h először a kötelezettség aztán a szórakozás.
Egy jobb érzésű tanárnak és az igazgatónak is megvan erről a véleménye.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!