5 éves kislánynak milyen szülinapi ajándékot vegyek? Minden ötlet érdekel. Kisebb és nagyobb összegű is!
Kimondottan kislányoknak való lego 5-8000 ft
"Csillivilli" tervezőfüzetek szabásmintákkal, rengeteg matricával 1900 - 2800 ft
kis ékszerkészlet (karkötő, gyűrű, diadém) 1500 ft
puzzle (60 db-os vagy kisebb) 1200 ft
könyv, színes ceruza, filckészlet
gumikarika készlet karkötő készítéshez 800 1600 ft
Játszósátor (mi 6000 körül vettünk, igaz kisebbnek), vagy kis műanyag ház, az talán tartósabb.
Sokan jobban szeretnek élményt adni, pl. állatkert, tropikárium, vidámpark, Csodák palotája (bár ez lehet hogy nem kislánynak való). Ha szereti a vonatokat, Miniverzum. Nem tudom hogy mi van nyitva ilyenkor télen ezek közül.
Én ennyi idősen egy óriási ugrálóvárnak örültem volna, olyannak amin csúszda is van. XD (Na ez már tényleg drága.)
De azért függ a személyiségétől is. Ha nagyon "csajos", akkor bármi csillivilli, rózsaszín könyvnek, ruhának, gyerekékszernek, csillogós tollnak, plüsspóninak örülhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!