Anyukák, szülők; hány éves kortól normálist mobilt adni a gyereknek?
Figyelt kérdés
2017. aug. 22. 07:58
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. 7 éves a fiam és azért gondoltam arra , hogy vegyünk egyet, mert betegség esetén mindig más vigyáz rá. Hol a nagymama, hol bébiszitter, aki szintén idős. A múltkor az egyik nem érezte jól magát, és elgondolkodtam, mit tud csinálni a gyerkőc, ha rosszul van az, aki vigyáz rá. Igaz, még csak most megy elsőbe, de tudja használni a telefont, ismeri a vibert, és a betüket, tud telefonálni, és én így érezném biztonságban őt. Iskolába nem tervezném odaadni, és nem is drága telefonra gondoltam természetesen.
De most ahogy ezt így leírtam, el is döntöttem, hogy kap, hiszen nekem jó ez. Nem játszani kapja kizárólag, persze nyilván azt is fog rajta.
2017. aug. 23. 19:57
12/12 jafnrétti válasza:
Ilyen esetre én nem gondoltam, ha itthon történik bármi, akkor itt a vezetékes telefon :) Persze ahol nincs, ott kell, hogy legyen olyan telefon, amihez a gyerek is hozzáfér szükség esetén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!