Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan védjem ki az olyan...

Hogyan védjem ki az olyan szitukat mint pl szivacsot eszik a gyerek, rászolok, erre a nagyi meg neki áll vihasztalni mintha én rosszat akarnék a gyereknek?

Figyelt kérdés

Mert persze rosszul esett a gyereknek hogy kihalászom a szájábol a szivacsdarabot, rászoltam es elvettem tőle ami még a kezében volt.

A nagyi meg mindig engem akar "gyerekkinzo ellenségként" beállitani a gyerekem elott ezzel a vigasztalos stilusával.ujabban már kap is rá a gyerek es hozzá menekül. Előlem?!

2017. aug. 6. 10:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Pofán kell vágni az öreglányt.
2017. aug. 6. 11:07
 2/11 anonim ***** válasza:
59%

Kérdezz rá, hogy szerinte nem jól tetted, hogy kivetted a szájából? Jobban örült volna, ha lenyeli és bélelzáródást kap?

Mekkora a gyerek?

El lehet már magyarázni neki, hogy miért nem szabad?

2017. aug. 6. 11:09
 3/11 anonim ***** válasza:
13%
Jaj, nem kell ebből ekkora ügyet csinálni, nem fog megutálni téged, csak azért, mert a nagyanyja néha megvigasztalja.
2017. aug. 6. 11:18
 4/11 anonim ***** válasza:
70%

Meg kell mondani, hogy vígasztalja, de közben ő is magyarázza a gyereknek, hogy miért kellett elvenni tőle.

Nálunk is csinálja ezt a gyerek, bár hozzánk rohan. Ha valamelyikünk leszídja vagy elvesz tőle valamit akkor megy a másikunkhoz panaszkodni. Ilyenkor mindig mondjuk, hogy Apa/Anya azért vette el mert... szóval megvígasztaljuk, de közben kiállunk egymásért is.

2017. aug. 6. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
Közlöd a nagyival négyszemközt, hogy ne vigasztalja ha te valamiért megszidod.
2017. aug. 6. 14:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy mivel a te gyereked, te parancsolsz neki, nem ő, ha tetszik, ha nem. Bele pedig nem pofázhat.
2017. aug. 6. 19:57
 7/11 anonim ***** válasza:

Nálunk ez megy 6 éve. "látod, anya nem engedi". "anya azt mondta, hogy nem lehet, hát most mit csináljak?". "de annyira szerette volna, mit csináltam volna?"

Eljutottunk odáig, hogy egyszerűen nem lehet ott a 6éves gyerekem, csak felügyelketel, tehát amíg mi is ott vagyunk. Máskülönben tehetetlen vagyok a hülyeségeikkel szemben.

2017. aug. 7. 08:40
 8/11 anonim ***** válasza:
Jaj azok az idiota nagymamak...titeket es a parotokat meg mindkettotok tesoit ki nevelte fel???
2017. aug. 8. 00:04
 9/11 anonim válasza:
Utolsó, hát még vèletlenül sem a nagyszüleink. Egy normális családban a szülö nevel.
2017. dec. 13. 20:41
 10/11 anonim ***** válasza:
De buta vagy utolso...
2017. dec. 13. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!