Mitől lehettek ezek a kiütései? Kép és tünetek lent.
Szóval: Kislányom 21 hónapos lesz, családi napközibe jár. Péntek napközben már többször köhögött, este adtam neki lándzsás útifüvet, szombat reggel öltözésnél észrevettem, hogy a hóna alatt, hasán ilyen foltjai vannak. Napközben elhalványult. Közben adtam neki az útifüvet, és kentem baby loof-al este a hátát. Ma reggel (vasárnap), pedig így nézett ki a teste, de csak itt elöl. Hátul semmi. Nagyon csúnyán köhögött, átvittük ügyeletre délelőtt, ott a doktornő nem tudta megmondani mi lehet ez. Akkor még láza nem volt. Azt mondta valami allergia lehet, mindent megkérdezett, végül adott egy általános gyógyszert (cetirizin)allergiára. A foltjai el is múltak tőle, de délutánra meg magas láza lett. Rettentő csúnyán köhög, amitől már a mellkasa is fáj.
Szóval mi lehetett ez a foltos dolog?
Tudtommal nem evett új ételt, nem használunk új mosószert, fürdetőt. Útifüvet már 2szer végigszedett kúrában, baby loof-ot szintén használtunk már.
Látott már esetleg valaki ilyent?
bocsi ezt elfelejtettem írni
Nem vakarózik egyáltalán. Ha hozzá értem sem kezdte vakarni.
Akkor a két betegségnek esetleg semmi köze egymáshoz? De akkor miért pont együtt jelentkezett? Puszta véletlen?
Mármint a foltok, és a köhögés, láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!