Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miből olvastok esténként a 2...

Miből olvastok esténként a 2 éves kisgyereketeknek?

Figyelt kérdés
Valami egyszerű, nagyon rövid történetekből álló mesekönyvet keresnék, ami nem Bartos Erika.
2017. aug. 17. 21:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Boribon mellett tudom még ajánlani a Vidám meséket (Vlagyimir Szutyejev) - nagyon aranyosak a rajzok és a szöveg is rövid, egyszerű.

Nálunk egyébként meseolvasás "helyett" sokszor a böngészőket kéri a kisfiam, ő választja ki, melyik képet nézzük, és arról beszélgetünk. Most már van, hogy ő meséli el a macijának, hogy mi történik a képeken (pl: "Bálázógép, Maci, látoood?", háláli :)))

2017. aug. 18. 10:17
 12/18 anonim ***** válasza:

Öreg néne őzikéja, Őzanyó

Vidám mesék

Tesz-vesz város

Vackor

Mondókáskönyvek (nagy favoritok voltak)

Icinke-picinke

Bóbita

2017. aug. 18. 11:37
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

Nekem a Minden napra egy mese volt a kedvencem kislányként, apu mindig ebből olvasott fel este. Gondoltam, belinkelem, aztán be lehet szerezni könyvben is. Sok jó, érdekes, tanulságos mese van benne.

2017. aug. 18. 12:33
 14/18 anonim ***** válasza:
Az összes Boribont imádja.
2017. aug. 18. 12:44
 15/18 anonim ***** válasza:

Nálunk is Boribon a sláger. Én is hiányolok hasonlókat. (Történet jellegű, egyszerű, képes mesekönyveket.)

Böngészőket szereti még, illetve a scolar kiadónak van ismeretterjesztő sorozata, mindenféle témában, kinyitható kis ablakokkal.

[link]

Ilyenek, de nem csak autós van.

Weöres Sándor verseket is szoktam olvasni, Gazdag Erzsit tervezek venni majd, szerintem az is tetszeni fog neki.

2017. aug. 18. 15:21
 16/18 anonim ***** válasza:
Leporellós könyvek (Altató, Anyám tyúkja, Tücsök és a hangya, stb.)
2017. aug. 18. 19:25
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket!

Graffalóhoz és tsaihoz még sajnos nincs türelme, azok még várnak a polcon.

Boribont kipróbálom.

Ma előkaptam Szutyejevet (Kispipi).

(A leprellókat napközben szoktuk, azt estére direkt nem akarom, mert az nálunk a mutogatós, interaktív program. Estére valami egyszerűbb, kevesebb illusztrációs, levezető jellegűt szánnék.)

2017. aug. 18. 21:39
 18/18 anonim ***** válasza:

Iciri-piciri, Török és a tehenek- ezeket nagyon szereti.

Illetve mostanában sokat olvassuk a Telhetetlen hernyócskát.

2017. aug. 20. 00:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!