Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti adnatok emeleti szobat a...

Ti adnatok emeleti szobat a kisgyereketeknek?

Figyelt kérdés
A ferjemmel hamarosan uj hazba koltozunk. Lent van 2 halo,es fent az emeleten is 2. A gyermekunk mindenkeppen fenti szobat szeretne,de nekem vannak ellenveteseim ezzel kapcsolatban. Valamiert szerintem sokkal biztonsagosabb,ha lent van. A ferjem meg lenti szobat akar,tehat a ketto uti egymast,mert en nem engedem fel a gyereket,ha mi meg lent vagyunk. Hogy oldjuk meg?
2017. jún. 16. 13:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Azért lényeges infó lenne hogy mekkora a gyerek?
2017. jún. 16. 14:01
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora a gyerek??
2017. jún. 16. 14:03
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

Amikor kicsik voltunk és megszületett a testvérünk, emeleti szobánk volt. Amikor már járt, szaladgált, voltak esések a lépcsőn természetesen, de meg lett tanítva, hogy hogyan kell figyelni a fokokra és hogy nem szabad sietni rajta és hamar eltűntek a balesetek.

Mai fejjel biztosan gondot okozna ez nekem, de tanítással és odafigyeléssel szerintem meg lehet oldani a biztonságos lépcsőzést.

2017. jún. 16. 14:10
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Hányéves a gyerek.?
2017. jún. 16. 14:10
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk fent 3 háló, lent 1. A lenti inkább lomos szoba, ott vannak a játékok, nem a nappaliban, ahol amúgy napközben tartózkodunk. Mi fent alszunk mindannyian (7 és 2 évesek). A kicsi is tud lépcsőzni, de azért pl reggel, amikor még kómás, akkor nem szivesen engedném. Szerintem ha olyan 4 körül lesz, mi akkor költözünk le.
2017. jún. 16. 16:10
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fent van az összes hálónk, a földszinten a nappali meg egy dolgozó a férjemnek. Az ablak sosincs kitárva, ha nem vagyok odafenn, nehogy egy gyerek kiessen egyedül. Szerintem sokkal praktikusabb, ha fenn alszanak, mert akkor fektetés után mi tudunk normális hangerőn beszélgetni, tévézni, csörömpölni a konyhában.

Ha még kicsi a gyerek, ezt esetleg egy bébiőrrel lehet megoldani éjszakára. De kényelmesebb lenne egy szinten aludni. Aztán kamaszkorában már annak fog örülni, ha az övé az egész emelet. :)

2017. jún. 16. 16:14
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk mind a 2 gyerekszoba és a mi hálónk is az emeleten van.
2017. jún. 16. 17:58
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
És biztonsági záras ablakok vannak, amúgy sincsenek kitárva, a lépcsőnél pedig rács van.
2017. jún. 16. 18:00
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Azt írod, hogy lent 2 háló van, akkor máris meg van oldva a dolog, ti az egyikben, ő a másikban. Fent legyen iroda-lomis szoba stb... Nekem 3 és 4 éves gyerekeim vannak, biztos nem engedném őket emeleten aludni.
2017. jún. 16. 20:25
 10/12 anonim ***** válasza:
83%
Nekünk mind 3 hálónk az emeleten van, lenn csak egy dolgozó, így mi is fenn alszunk ès a16 hónapos kislányunk is. Van rács a lépcsöfeljárónál, szóval leesni nem tud, amikor reggel a szobája ès a hálónk között rohangál. Egyèbkènt meg ölben lehozom, szinte egèsz nap lenn vagyunk, csak aludni meg pelusozni viszem fel vagy ölben vagy felmászik, úgy hogy jövök mögötte. Èn nem gondolom, hogy bármi veszélyes lenne ebben.
2017. jún. 16. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!