Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy 8 éves facebook profilt akar csinálni magának?

Figyelt kérdés

A lányom tegnap este óta könyörög, hadd csináljon facebook profilt, meg hogy a nővérei segítenek majd neki stb. Gondolom tőlük látta, mert mindkét nővérének van facebook, de nyilván ők nagyobbacskák, meg hát mindegyik fiókba időnként belépek körülnézni a biztonság kedvéért.

Nem hiszem, hogy a férjemmel megengedjük neki, még csak 8 éves. Egyik nővérke azt említette meg, hogy 7-8-9 éveseket szokott látni fbn.

Ti mit gondoltok?

2017. aug. 17. 12:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%

Én egyáltalán nem vagyok fb rajongó, a saját fiókomat csakis messengerre használom, mert egyáltalán nem érdekel, hogy a huszadik szomszéd mit posztol. Ennek ellenére, amennyiben a fb szabályzata nem tiltaná, megengedném a 8 éves lányomnak, hogy fiókja legyen. Nem hagynám, h ismeretleneket visszajelöljön és ennyi, így nem láthat semmilyen káros tartalmat, viszont a messengeren ingyen küldhet üzenetet a barátainak, tesoknak, szülöknek.

Egyébként is rengeteg beállítás van a fb-on, h ki láthat kit, egyszerűen csak jól kell beállítani, nem rettegni tőle.

De egyébként ha jól tudom 13 év alatt nem lehet fb fiókot létrehozni.

2017. aug. 17. 13:45
 12/17 anonim ***** válasza:
51%

Megengedném mivel szinte minden gyereknek van.

Ha felügyeled gond nem lesz belőle, gondolom nem 0/24ben azt fogja nyomkodni.

Fiamnak 6éves kora óta van, játékok miatt. Heti 3-4 órát használja akkor inkább mikor velem van a munkahelyen.

2017. aug. 17. 13:57
 13/17 anonim ***** válasza:
43%
Kedves #11! Nem engedi a Facebook, 16 a korhatár.
2017. aug. 17. 14:18
 14/17 anonim ***** válasza:
49%
Normális, hogy szeretne. Kvára haragszok is érte. Fiam 10 éves neki sem engedem. Amikor a tanítónéni mondta, hogy az osztálytársa szülőjét be kellett hívni mert a kék bálna izét vagy mi az csinálja a kölök, hát gratulálok a szülőknek!Sokáig nem is fogom engedni a gyerekeimnek. Osztálytársai már jelölgetnek engem, nem jelölök visszza. Mint mondtam nagyon haragszom érte
2017. aug. 17. 15:01
 15/17 anonim ***** válasza:
56%
Egyáltalán nem normális. 14 éves kor alatt senkinek nem engedném.
2017. aug. 17. 15:42
 16/17 anonim ***** válasza:
62%
Nem, és a helyedben nem engedném, max ha már kamaszodik. De fb nélkül is lehet teljes életet élni.
2017. aug. 17. 17:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem normális nem is engedném.
2017. aug. 18. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!