Szerintetek normális, hogy egy 8 éves facebook profilt akar csinálni magának?
A lányom tegnap este óta könyörög, hadd csináljon facebook profilt, meg hogy a nővérei segítenek majd neki stb. Gondolom tőlük látta, mert mindkét nővérének van facebook, de nyilván ők nagyobbacskák, meg hát mindegyik fiókba időnként belépek körülnézni a biztonság kedvéért.
Nem hiszem, hogy a férjemmel megengedjük neki, még csak 8 éves. Egyik nővérke azt említette meg, hogy 7-8-9 éveseket szokott látni fbn.
Ti mit gondoltok?
Én egyáltalán nem vagyok fb rajongó, a saját fiókomat csakis messengerre használom, mert egyáltalán nem érdekel, hogy a huszadik szomszéd mit posztol. Ennek ellenére, amennyiben a fb szabályzata nem tiltaná, megengedném a 8 éves lányomnak, hogy fiókja legyen. Nem hagynám, h ismeretleneket visszajelöljön és ennyi, így nem láthat semmilyen káros tartalmat, viszont a messengeren ingyen küldhet üzenetet a barátainak, tesoknak, szülöknek.
Egyébként is rengeteg beállítás van a fb-on, h ki láthat kit, egyszerűen csak jól kell beállítani, nem rettegni tőle.
De egyébként ha jól tudom 13 év alatt nem lehet fb fiókot létrehozni.
Megengedném mivel szinte minden gyereknek van.
Ha felügyeled gond nem lesz belőle, gondolom nem 0/24ben azt fogja nyomkodni.
Fiamnak 6éves kora óta van, játékok miatt. Heti 3-4 órát használja akkor inkább mikor velem van a munkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!