Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 3 éves fiam semmi mást nem...

3 éves fiam semmi mást nem eszik fött ételnek mint mirelit halrudacskák és rosejbli. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindent próbáltunk de ha mást adok csak a szájában tartja és nem nyeli le. Már hónapok óta ez megy. Zöldségröl nem is álmodok! Még pürésítve se nyeli le! Meddig lesz ez így? Nálatok hogy volt?
2017. júl. 28. 17:45
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket gyűjteni fogom.

Mindig elfelejtem,pedig vannak cifrák:

-szuvenír joga

-tolarens

-órákat tudnék zengeni róla

-éjt nap alá téve

eddig ezeket gyűjtöttem,büszke is vagyok a gyűjteményemre:)

2017. júl. 30. 19:41
 22/27 anonim ***** válasza:
53%
Na ha ennyire tudod, hogy hogyan kell kommentet töröltetni, akkor legközelebb, mielőtt jampizol az idegen szavaiddal, tanuld meg leírni. RÓSEJBNI!!!
2017. júl. 30. 20:09
 23/27 A kérdező kommentje:
MrsManka annak a válaszolónak a neve aki kiakadt a rosejblin. Privát üzenetben zaklatott..
2017. aug. 1. 11:15
 24/27 anonim ***** válasza:
Igen, a 22-es válaszomat küldtem el privátban, hogy megjegyezd. Nem zaklatás, hanem nyomatékosítás. Amit te nem tudsz a gyereknél alkalmazni.
2017. aug. 1. 11:43
 25/27 A kérdező kommentje:

19-es majd legközelebb mikor meglátogatom a 70 éves beteg anyám megmondom neki hogy gyerekkoromban rosszul tanította nekem a rosejbli szót. Mi ezt használtuk gyerekként és azok is akiket mi ismertünk.

A gyerekkel kapcsolatos segítökész válaszoddal pedig nem tudok mit kezdeni pedig tudom nagyon nagy segítökészséggel írtad mint egy anya a másik anyának akinek segítségre van szüksége. Mégis megköszönni nem tudom...

2017. aug. 1. 11:45
 26/27 A kérdező kommentje:
Azért a 22-es válaszod még tartalmazott mást is amit ide nem írtál ki...ja egyébként kösz mert még sose hallottam azt a szót hogy csicska. Szóval tanultam egy új szót töled! Köszi! Te pedig mostmár tudod mi az a rosejbli! Nem fantasztikus? Az ember mindig tanul!
2017. aug. 1. 11:49
 27/27 A kérdező kommentje:

21-es! Nekem van jó pár ilyenem a tarsolyomban, szívesen osztok veled. Mi baranyából származunk eredetileg, biztos tudok újat mondani! :)

Jó a hozzáállásod a dologhoz, így kellene ezt mindenkinek. Elfogadni egymást legalább a saját nyelvünkben a hibáinnkal és tökéletenségünkkel együtt.. :)

2017. aug. 1. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!