3 éves fiam semmi mást nem eszik fött ételnek mint mirelit halrudacskák és rosejbli. Mit csináljak?
Ezeket gyűjteni fogom.
Mindig elfelejtem,pedig vannak cifrák:
-szuvenír joga
-tolarens
-órákat tudnék zengeni róla
-éjt nap alá téve
eddig ezeket gyűjtöttem,büszke is vagyok a gyűjteményemre:)
19-es majd legközelebb mikor meglátogatom a 70 éves beteg anyám megmondom neki hogy gyerekkoromban rosszul tanította nekem a rosejbli szót. Mi ezt használtuk gyerekként és azok is akiket mi ismertünk.
A gyerekkel kapcsolatos segítökész válaszoddal pedig nem tudok mit kezdeni pedig tudom nagyon nagy segítökészséggel írtad mint egy anya a másik anyának akinek segítségre van szüksége. Mégis megköszönni nem tudom...
21-es! Nekem van jó pár ilyenem a tarsolyomban, szívesen osztok veled. Mi baranyából származunk eredetileg, biztos tudok újat mondani! :)
Jó a hozzáállásod a dologhoz, így kellene ezt mindenkinek. Elfogadni egymást legalább a saját nyelvünkben a hibáinnkal és tökéletenségünkkel együtt.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!