3 éves fiam semmi mást nem eszik fött ételnek mint mirelit halrudacskák és rosejbli. Mit csináljak?
Nem értem, miért nem lehet normálisan kiírni, hogy sült krumpli, mit kell itt tájnyelvezni. Ez egy országos oldal, tessék a köznyelvet használni! Én is írhatnám most ezt a hozzászólást angolul, mégse teszem.
A kérdéshez: azt eszi meg, amire szokatod. Nem is értem ezt a nagy csodálkozást.
Volt itt egy anyuka, rászokatta a gyerekeit a szörpre, aztán még meg volt lepődve, hogy egész nap szörpért sírtak, jajmilegyen.
Aki azon akadt ki hogy nem sült krumplit írtam az menjen már a búsba! Vagy leírjam azt is minden országos tájszólásban mi az a "búsba"?
Már ne is haragudj de csak tonikoromig éltem Mo-on és már 40 éves vagyok! Ahhoz képest elég jó a magyarom! Emellet plusz még 3 nyelvet beszélek! Milyen kretén emberek vannak! Tudod mit jelent az?
Én 30 éve élek külföldön, a magyar melett németül, angolul és oroszul beszélek, ennek "ellenére" nem használok rossz helyesírással írt "tájszavakat", hanem képes vagyok a rendes, szabályos magyar szavak használatára.
A kérdésre meg: ha elrontottad/elkényeztetted a gyereket, mert megengedted neki, hogy kizárólag ilyen vackokat egyen rendszeresen, akkor miért csodálkozol?
Egy gyereknek már kezdettöl változatos ételeket kell adni és nem csak egyfélét, föleg, ha az még nem is tesz jót neki. (És mielött belekötsz, négy gyerekem van, szóval van elképzelésem arról, hogy mit lehet egy gyerekkel kezdeni és mit nem, illetve mit nem szabad megengedni neki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!