Tényleg normális, hogy wc-re sem lehet menni a gyerektől?
Tamponcsere közben bezárom az ajtót, de ha nagy dolgom van a hisztije miatti idegességtől nem tudom elvégezni a dolgom.. (de pár hét után alkalmazkodott a szervezetem mert az esetek nagy részében pont alvásidőben kell menjek..) pisiléskor tőlem bejöhet.
Én is úgy tudom normális náluk, kíváncsiak, mindenre!
20-asnak teljesen igaza van, kár lepontozni. A szep.szorongást így lehet oldani. Rövid időre hagyod ott megmondod, hogy hová mész és mindig visszatérsz. Néhány hiszti után megérti.
2,5 éves a lányom, szobatiszta de a popsiját én törlöm. Nem ülök fölötte, szól ha kész van. Egész pici korától tudja, hogy a wc magánszféra.
Pisilesnel az ajtoban all(panel).nagydolognal ha veletlen ebren van,akkor jaroka.
De altalaban reggel elvegzem a nagydolgot mig alszik.
En most szerencsere alig par napot barnazok,igy nincs tampon csere,meg csopogo veres betet.de ha lenne,akkor szinten jaroka.
Ha nagyon sir a jaroka miatt,akkor inditok meset,vagy zenet a tv n es akkor tuti van 10 percem kotlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!