Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg normális, hogy wc-re...

Tényleg normális, hogy wc-re sem lehet menni a gyerektől?

Figyelt kérdés
Tudom ez valami általánosan elfogadott dolog, hogy anya nem megy wc-re sem egyedül, de engem iszonyatosan idegesít, hogy a dolgom végezném és közben belém csimpaszkodik! Higiénés szempontból sem egészséges, arról nem is beszélve, amikor épp az ember a nagy dolgát végezné vagy nő létére tampont cserél meg hasonlók! Normális hogy egy totyogó ott áll?? Ha meg rászólok vagy kiküldöm hiszti van és csapkodja az ajtót. Nem tudom vele megértetni de egyszerűen gusztustalanak tartom, hogy miközben hasmenésem van és épp törlöm a fenekem a kicsi épp belém kapaszkodik!! velem van a baj??
2017. júl. 27. 08:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%
Kövezzetek meg de nekema wc-re menetel olyan mostmár ami az én privátszférám. Ha tesók itthon vannak a két évesem van még én wc-n vagyok. Ha egyedül vagyok a pici vissza megy a kiságyába.
2017. júl. 27. 12:07
 22/26 anonim ***** válasza:
83%

Tamponcsere közben bezárom az ajtót, de ha nagy dolgom van a hisztije miatti idegességtől nem tudom elvégezni a dolgom.. (de pár hét után alkalmazkodott a szervezetem mert az esetek nagy részében pont alvásidőben kell menjek..) pisiléskor tőlem bejöhet.

Én is úgy tudom normális náluk, kíváncsiak, mindenre!

2017. júl. 27. 12:27
 23/26 anonim ***** válasza:
Normális, ha dilis hangulatban van, akkor a majdnem 2 évesem is képes hisztizni az ajtó előtt. Én ha kakilok, vagy menstruálok, nem engedem be. Ha hisztizik, akkor sem. Beszélek hozzá, ajtón keresztül. Van, hogy ez nem segít, de mást nem tudok tenni. (Egyébként az emésztésem teljesen beállt az alvásidőben kakilásra.)
2017. júl. 27. 12:40
 24/26 anonim ***** válasza:

20-asnak teljesen igaza van, kár lepontozni. A szep.szorongást így lehet oldani. Rövid időre hagyod ott megmondod, hogy hová mész és mindig visszatérsz. Néhány hiszti után megérti.

2,5 éves a lányom, szobatiszta de a popsiját én törlöm. Nem ülök fölötte, szól ha kész van. Egész pici korától tudja, hogy a wc magánszféra.

2017. júl. 27. 12:47
 25/26 anonim ***** válasza:
43%
Én se tudok úgy wc-zni h ordít közben, stresszelek, hogy gyorsan kéne végezni, és nem megy, inkább beengedem, akkor hamarabb megvagyok. 2 éves, most már nem mindig jön be, de ha kéri, akkor beengedem, mindketten jobban járunk. Ha az apja itthon van, akkor mondjuk mindig egyedül megyek azért, addig ő lefoglalja nyilván.
2017. júl. 27. 13:26
 26/26 anonim ***** válasza:

Pisilesnel az ajtoban all(panel).nagydolognal ha veletlen ebren van,akkor jaroka.

De altalaban reggel elvegzem a nagydolgot mig alszik.

En most szerencsere alig par napot barnazok,igy nincs tampon csere,meg csopogo veres betet.de ha lenne,akkor szinten jaroka.

Ha nagyon sir a jaroka miatt,akkor inditok meset,vagy zenet a tv n es akkor tuti van 10 percem kotlani.

2017. júl. 27. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!