Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tényleg normális, hogy wc-re...

Tényleg normális, hogy wc-re sem lehet menni a gyerektől?

Figyelt kérdés
Tudom ez valami általánosan elfogadott dolog, hogy anya nem megy wc-re sem egyedül, de engem iszonyatosan idegesít, hogy a dolgom végezném és közben belém csimpaszkodik! Higiénés szempontból sem egészséges, arról nem is beszélve, amikor épp az ember a nagy dolgát végezné vagy nő létére tampont cserél meg hasonlók! Normális hogy egy totyogó ott áll?? Ha meg rászólok vagy kiküldöm hiszti van és csapkodja az ajtót. Nem tudom vele megértetni de egyszerűen gusztustalanak tartom, hogy miközben hasmenésem van és épp törlöm a fenekem a kicsi épp belém kapaszkodik!! velem van a baj??
2017. júl. 27. 08:41
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
53%
csúcsanyák, azért lepontozni valakit, mert a gyereke nem egy hisztigép?
2017. júl. 27. 09:18
 12/26 anonim ***** válasza:
71%

Amikor 1 éves volt a fiam, inkább örültem neki, hogy jött velem, mert utáltam, mikor nem láttam mit csinál.

2 évesen már kezdett idegesíteni, ilyenkor mindig kértem tőle egy játékot, ő bevonult a szobába megkeresni a kért autót, és elfelejtett visszajönni vele. :D

Most 3 éves, csak megkérem, hogy hagyjon picit békén, és megérti.

Kitartás!

2017. júl. 27. 09:27
 13/26 anonim ***** válasza:
28%

Nem normális. Addig zárd be a szobájába. Ennyi.

Akinél meg a 4 éves viszi a legót végkèpp nem normális.

2017. júl. 27. 09:28
 14/26 A kérdező kommentje:
Ő sajnos az a típus akit egy pillanatra sem lehet magára hagyni, nem bírja, ha nem lát megy a sírás, a hiszti, sikít, visít... eléggé nagyon idegölő :( Hiába tud utánam jönni, rohan sírva és ordít :(
2017. júl. 27. 09:29
 15/26 anonim ***** válasza:
63%
Az én egyévesem is mindig jön velem, de engem egyáltalán nem zavar. Majd kinövi. A kétévesem már rég nem jár utánam, nem emlékszem, mikor nőtte ki.
2017. júl. 27. 09:29
 16/26 anonim ***** válasza:
30%
Jezusom, mindenki megorult? Tedd mar be a jarokaba arra az 5 percre...
2017. júl. 27. 10:13
 17/26 anonim ***** válasza:
33%

13-as, miért nem???

Egyben van a wc-fürdő. Szokta kérni, hogy amíg ő kakil, üljek a kád szélére, és így jókat beszélünk.

Nálunk ez nem olyan nagy dolog. A fenekét is én törlöm.

Szerintem az lenne a fura, ha én ott vagyok vele, de ő nem lehet velem.

Mint írtam, a tampon cserét megoldom hogy ne lássa, de miért ne jöhetne be amíg csak ülök a vécén??

Sőt, meztelenül is szokott látni, néha együtt tusolunk...

2017. júl. 27. 10:17
 18/26 anonim ***** válasza:
39%
11, ne aggódj, engem meg azért pontoztak le, mert nincs kitiltva, és 4 évesen is bejöhet, ha épp vécén ülök...
2017. júl. 27. 10:18
 19/26 anonim ***** válasza:
40%
Becsukom az ajtot, vagy beteszem az agyaba addig. Hiszti van, de nem erdekel, kibirja. Nekem se tunik normalisnak, hogy a gyerek előtt töröljem a fenekem...De legtöbbször megoldom alvásidőben a dolgot, pisilni meg csak beszaladok, mire eszreveszi kesz vagyok.
2017. júl. 27. 11:37
 20/26 anonim ***** válasza:
41%

Persze, hogy hisztizik: szeparációs szorongás, és egyéb életkori sajátosságok. Szépen elmondod neki, hogy a mami most elmegy a wc-re, ő addig marad, de mire elmondja a mondókát, már itt is lesz.

Ez számára is felfogható időtartam, mert a mindjártot meg a két percet még nem érti. És otthagyod.

Igen, visítani fog. Te pedig minden alkalommal elmondod ezt neki, ha kell, 100-szor. Így lassan beépül majd, hogy bízhat benned, visszatérsz. És semmi baja nem lesz.

2017. júl. 27. 12:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!