Miért nem akar számítógépezni ez a gyerek?
Szerinted mégis meddig tart egy gyereknek megtanulni bekapcsolni a gépet? :)
Ha lenne gyereked, tudnád, hogy kb. 5 mp alatt tanulnak meg ilyesmit, és ha olyat lát a monitoron, ami szeret, le se lehet róla akasztani (Thomas, vagy akármelyik mese, tele van játékokkal a net). A tanárosdit meg hagyjuk már...
#3 vagyok. Miért lettem lepontozva? Mondjuk mert a kérdésre válaszoltam, és nem jajgattam, hogy a csúnya gonosz rossz apuka informatanulással akarja kínozni szegény majdnem-iskolás gyerekét, pedig nem kérte ki erről senki véleményét?
Érdekes, itt például teljesen elfogadott, ha megütnek egy kigyereket, akár 1-1,5 éves tipegőt is, vagy ha a szülő ordibál vele stb. Mert hát szegény szülő nem lehet mindig a toppon, és különben is, semmi baja nem lesz tőle a kicsinel. De ha valaki tanítgatni próbálja az 5 éves gyerekét (nem erőszakkal, hiszen akkor már rég megtanította volna), az ÚRISTEN MICSODA GYEREKBÁNTALMAZÁS.
Azért nem akar, mert több esze van mint a drága szülőjének.
Más azon kattog, hogy hogyan rángassa el a gép elől a kölköt, te meg erőszakkal függővé akarod tenni?
Anyám borogass!
örülj neki!
6,5 éves a fiam, és úgy rákattant a gépre, hogy inkább ott ül egész nap, minthogy strandra, játszótérre menjünk. pedig kifejezetten kértem a nagyszülőket, hogy ne engedjék, mert otthon csak igen korlátozva, feltételekkel ülhet a géphez vagy kaphatja meg a tabletet.
5 éves gyerekkel jétszótérre menj, mesét mondj neki, ne gépezni tanítsd!
Jó vicc, informatikusként nem tudod, hová kell szóköz? Vagy szimplán hiányzik a klavidról?!
Szánalmas próbálkozás, mellesleg egy ötévesnek nem az a dolga, hogy a gép előtt üljön, hanem bringázzon, focizzon, rajzoljon, fessen, stb. és csupa piszok legyen, főleg nyáron ;)
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!