Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Meddig tart ki egy iskolatáska?

Meddig tart ki egy iskolatáska?

Figyelt kérdés
Megéri drágábbat venni, hogy alsó-felsőt kibírja (mármint 4 évet, aztán a következő négy évben újat), vagy úgysem tart ki négy évig egyik sem?
2017. júl. 23. 16:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A lányomnak ars unát vettem,remélhetőleg 2 évet kibír.
2017. júl. 23. 21:30
 12/17 anonim ***** válasza:

A fiamnak bagmaster volt,20 ezer felett vetruk.

2 evet jart vele,kb hibatlan.minden czipzar tokeletes,nincs elszakadva.siman kibirna meg 1-2 evet szerintem.

Ocsinek nem kell,mert dinos,a nagy pedig nagyfiusat szeretne mert 5.be megy.ezert csereljuk csak le.

Elso 2 evben is valami marha draga taskaja volt,nem emlekszem a nevere.az pl 2.vegere rendesen leamortizalodott.

Ki kell fogni.

A kisebbnek tescos 10 ezres van,mert neki ez kellett.ugy voltam vele,hogy oke,max kovetkezo evben kap masikat.nem kell masik,szinten kutya baja.kimostam es mintha most vettem volna le a polcrol.

2017. júl. 24. 06:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Nálunk az olcsobb is kibirt 2 évet hagyományos téglalap alaku iskolatáska.3.osztályba csak azért cseréltük le mert sok könyv nem fért volna bele.az tigrises volt.

A 3osztálytol budmil hátizsákja volt ez is kibirt 3 évet most is jó álapotu de szeretet volna fiam 6 osztálytol egy ujat,igy most puma hátizsákja van az is jó álapotban vanaz mostmár 8.osztályig marad.

Lányomnak most elsőben nézünk 10 allati táskát ergonomiaitt.

2017. júl. 24. 06:33
 14/17 anonim ***** válasza:
2 táskával is kibirhat 8 évet de gyereked amugy is hamarabb megunja az első táskát 2 év után ujatt szeretne max 3 évig .
2017. júl. 24. 06:37
 15/17 anonim ***** válasza:
Én Samsonite márkájút vettem anno, ahogy elnézem az a típus most is megáll 10 rongy alatt, 3. osztályig használta a gyerek, utána is csak azért cseréltük le, mert másmilyet, nagyfiúsabbat szeretett volna. Most viszont az öccse használja, másodikos múlt, még szeptembertől is ez lesz. Kapott volna újat természetesen elsős iskolakezdésre, de nem akart, azt mondta neki a bátyjáé kell. Semmi baja, nyilván fakult, de 5 tanévet bírt eddig és szerintem megint csak majd azért kell lecserélni, hogy fazont váltsunk, ha majd szeretné. Így azt kell mondjam, nem igaz, hogy 20 ezernél kezdődik a minőség és a strapaálló kvitel.
2017. júl. 24. 10:03
 16/17 anonim ***** válasza:
Kislányom mostvkezdi a 3.at,mikor ment elsőbe,akkor vettúk neki,olyan amit a dokik is ajánlanak,széles pánt,meg a háta is olyan merev,de párnázott vagy milyen,direkt erre figyeltünk,mert apa is meg en is gyerek korunkban gericferdúlésesek lettünk.20-ról volt 14-re leárazva a sparban,azóta is olyan mintha új lenne,semmi de semmi baja,pedig nem kímélik az osztálytársai,mert sokszor láttam,hogy rátapostak,mert rohangásznak mint a vadlovak..De ez kibírja neki a 4et is,felsőbe kap másikat majd.mi olyat választottunl,amiről tudtuk,hogy évrk mulva is tetszeni fog neki.akkor a hófehérke volt nagy kedvenc,azért volt megveszve,de tudtam h 4.ben ciki lesz neki,úgyhogy kiegyeztünk egy rózsaszín lilában,amin gyönyörű hófehér ló van,mert tudtam h az tetszeni fog neki később is.barátnőm a kislányának a papirboltban látott egy táskát 3000ért,de az nem ilyen volt,nem volt se a háta se a pántja szivacsos,egy egyszerű táska volt,de tény,h jól nézett ki.de a kislány pár hónap után minden nap úgy ment haza,hogy fájt a háta,a válla,mindene,még nem volt fél éves a táska már teljesen szétszakadt,akkor inkább vett ő is ilyet,mert egyszer megveszi,jo 4 évig,a 3000esből meg ha kiszámolja 4 év alatt 8at,plusz még a gyerek hátát is tönkre teszi.
2017. júl. 25. 14:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Táskája válogatja. Nekem volt egy pár amelyik még egy évet sem bírt ki, és volt olyan is ami másodiktól negyedikig simán kibírta.
2018. máj. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!