Meddig tart ki egy iskolatáska?
A fiamnak bagmaster volt,20 ezer felett vetruk.
2 evet jart vele,kb hibatlan.minden czipzar tokeletes,nincs elszakadva.siman kibirna meg 1-2 evet szerintem.
Ocsinek nem kell,mert dinos,a nagy pedig nagyfiusat szeretne mert 5.be megy.ezert csereljuk csak le.
Elso 2 evben is valami marha draga taskaja volt,nem emlekszem a nevere.az pl 2.vegere rendesen leamortizalodott.
Ki kell fogni.
A kisebbnek tescos 10 ezres van,mert neki ez kellett.ugy voltam vele,hogy oke,max kovetkezo evben kap masikat.nem kell masik,szinten kutya baja.kimostam es mintha most vettem volna le a polcrol.
Nálunk az olcsobb is kibirt 2 évet hagyományos téglalap alaku iskolatáska.3.osztályba csak azért cseréltük le mert sok könyv nem fért volna bele.az tigrises volt.
A 3osztálytol budmil hátizsákja volt ez is kibirt 3 évet most is jó álapotu de szeretet volna fiam 6 osztálytol egy ujat,igy most puma hátizsákja van az is jó álapotban vanaz mostmár 8.osztályig marad.
Lányomnak most elsőben nézünk 10 allati táskát ergonomiaitt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!