Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Iskolatáska kérdés, alsós...

Iskolatáska kérdés, alsós kislánynak. Ki melyiket ajánlja?

Figyelt kérdés

Az alábbiak közül ki melyiket ajánlja, vagy melyiket nem?!

Hama, Herlitz, Diddl Diddlina, Scout

Esetleg más márka, ki mivel volt elégedett, mennyire jók ezek a táskák. Vagy amiket Tesco, Auchan-ba lehet kapni?

A lánykám elég picike és Neki szeretném a legmegfelelőbbet venni. 'Nem baj', ha nincs horror ára :)!!

2012. aug. 19. 13:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne a nevét nézd:-) Fontos, hogy merevített legyen a hátrésze, és viszonylag vastag/széles legyen a pántja.
2012. aug. 19. 13:21
 2/6 anonim ***** válasza:

[link]

első vagyok még. Ezt találtam neked, így talán jobban megérted, mit ahogy én leírtam:-)

2012. aug. 19. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, mindenképp olyat szeretnék ami ki van merevítve, és elég stabil is, csak mivel annyi féle van, gondoltam megkérdezem hátha vannak tapasztalatok.
2012. aug. 19. 13:23
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, elolvastam.
2012. aug. 19. 13:31
 5/6 anonim ***** válasza:

Az unokahúgomnak Budmilt vettünk, mert elég strapabíró, több helyen szivaccsal bélelt, nem nyomja a hátát.

Ezek közül csak a Herlitz-et ismerem és a Hamát. (ez utóbbit mi is néztük, de mi 8000 Ftnál nem szántunk többet az iskolatáskára.

Szerintem mindenképp kocka/doboz táska legyen, hiszen a sok könyv, füzet súlyos, s kell, hogy valami késztesse a gyerekeket az egyenes háttartásra.Lehet,hogy még jobban is jársz, ha egy olcsó változatot választasz, ami 1-2.osztályban jó neki, aztán úgyis másik kell. A sima hátizsák jellegűt később ajánlanám (3-4.osztálytól)

Tudom, hogy a legegyszerűbbek is 5-6 ezer forintosak.

Érdemes az aukciós oldalakon is szétnézni, mert lehet, hogy alig használtak, jó állapotú táskákat kaphatsz.

(Láttam Hamát is már 1 Ft-ról is, s jó állapotú volt)

[link]

Mivel lány táskát keresel, valószínű, hogy a lányok sokkal jobban vigyáztak rá, így nincsenek agyon koptatva.

Esetleg piacon is érdemes szétnézni.

Sok sikert!

2012. aug. 19. 13:36
 6/6 anonim ***** válasza:
Én a Budmillra esküszöm, már 8 éve csak ilyet veszek, ez csak 2-3 évente megy szét. Egyszer kipróbáltam egy más márkát, 3 hónap múlva vissza kellett vinni, mert széthullott, majd a csere darab is.
2012. aug. 19. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!