Iskolatáska kérdés, alsós kislánynak. Ki melyiket ajánlja?
Az alábbiak közül ki melyiket ajánlja, vagy melyiket nem?!
Hama, Herlitz, Diddl Diddlina, Scout
Esetleg más márka, ki mivel volt elégedett, mennyire jók ezek a táskák. Vagy amiket Tesco, Auchan-ba lehet kapni?
A lánykám elég picike és Neki szeretném a legmegfelelőbbet venni. 'Nem baj', ha nincs horror ára :)!!
első vagyok még. Ezt találtam neked, így talán jobban megérted, mit ahogy én leírtam:-)
Az unokahúgomnak Budmilt vettünk, mert elég strapabíró, több helyen szivaccsal bélelt, nem nyomja a hátát.
Ezek közül csak a Herlitz-et ismerem és a Hamát. (ez utóbbit mi is néztük, de mi 8000 Ftnál nem szántunk többet az iskolatáskára.
Szerintem mindenképp kocka/doboz táska legyen, hiszen a sok könyv, füzet súlyos, s kell, hogy valami késztesse a gyerekeket az egyenes háttartásra.Lehet,hogy még jobban is jársz, ha egy olcsó változatot választasz, ami 1-2.osztályban jó neki, aztán úgyis másik kell. A sima hátizsák jellegűt később ajánlanám (3-4.osztálytól)
Tudom, hogy a legegyszerűbbek is 5-6 ezer forintosak.
Érdemes az aukciós oldalakon is szétnézni, mert lehet, hogy alig használtak, jó állapotú táskákat kaphatsz.
(Láttam Hamát is már 1 Ft-ról is, s jó állapotú volt)
Mivel lány táskát keresel, valószínű, hogy a lányok sokkal jobban vigyáztak rá, így nincsenek agyon koptatva.
Esetleg piacon is érdemes szétnézni.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!