Szerintetek egy 7 eves kislanynak tetszene ilyen iskolataska?
2010. aug. 14. 22:27
2/13 anonim válasza:
az én keresztlányomnak biztosan nem tetszene. Nála épp Hannah Montana őrület van. És ló-ló-ló ...
ennek örülne: [link]
4/13 anonim válasza:
5/13 anonim válasza:
Nem tudom, de a csőrikés szerintem édesebb.
6/13 anonim válasza:
Szeritem igen. De hát ezt csak ő tudja megmondani, mutasd meg neki, majd ő megmondja, hogy tetszik-e. Különben meg úgyis az fog neki tetszeni, ami másoknak van :)
7/13 anonim válasza:
Az én lányaimnak nem tetszett volna 7 évesen, egyiküknek sem!
A csőrikés inkább, de az a legjobb, ha egy ekkora kislány már véleményt nyilváníthat.
8/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nekik a pónis sem tetszett volna!
Jobb, ha bevonod valahogy a kislányt.
9/13 anonim válasza:
Szerintem nem.
Én is vele mennék táskát választani. Az már egy iskolára hangoló, komoly és szép feladat. A gyerek nagyon élvezné és olyan táskát vihetne minden nap az iskolába, ami neki tetszik és csakis ő választotta.
(Pedagógus vagyok, tanító néni)
10/13 anonim válasza:
nem vagyok izé de 18 évesen is tetszik csak totál ciki lenne:D nekem már..:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!