Elsős iskolatáska vásárlásnál milyen szempontok alapján célszerű választani?
Figyelt kérdés
Van valamilyen márka, amit jó szívvel ajánlotok?
Azt tudom, hogy legyen minél könnyebb, így is dob majd egy hátast, ha felpakolva felveszi a hátára a 18 kg-os lányom.
2016. júl. 11. 08:09
1/6 anonim válasza:
Mi dobozos Ars Una táskát vettünk, azt a tipikus alsós iskolatáskát. Javarészt én cipeltem, a dobozos azért praktikus, mert nem gyurodnek a könyvek, legalábbis nem annyira, és jobban atlathato.
2/6 anonim válasza:
Nekünk a Hama nagyon bevált, az egyetlen volt, ami több évig bírta. De a 18 kilós gyerek nem tudom, mit bírna...igaziból ott csak a gerinctámasz a lényeg, meg hogy minél kevesebb legyen a cucc szegénynek. Az én lányomnál nem ez volt a szempont, hanem a tartósság, ő erősebb típus, sportol. Viszont nem tud vigyázni a táskákra. Szóval mint márkát, mindenképp javaslom hosszú távra, de érdemes keresgélni a típusok közt.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
2016. júl. 11. 11:58
4/6 anonim válasza:
Én úgy gondolom, egy zsufig megrakott iskolatáskát, legyen az bármilyen egészséges, biztos nem tesz jót, ha egy kisgyerek cipel. Mondjuk ha 20 kg a gyerek, akkor 4 kg az abszolút plafon, annál többet nem emelhet. Abból minimum egy táska.
Mi ilyet vettünk: [link]
5/6 A kérdező kommentje:
Nem fogja sokat cipelni, autóval hozzuk-visszük, de azért minél könnyebbet szeretnék venni.
2016. júl. 11. 15:36
6/6 anonim válasza:
Hama-t ajánlom,összes gyerekemnek olyan van. Merev falút vegyél,azt könnyebb viselni. Nagyon tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!