Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti isztok kisgyermek mellett?...

Ti isztok kisgyermek mellett? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
2 lányom van a kisebb 1.5 éves már nem szoptatom! A férjemmel innétk meg egyszer-egyszer egy pohár bort , viszont eddig még nem mertem ..😔Ti mit tennének ?

2017. júl. 15. 23:24
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
28%

Ugy, hogy mindketten igyunk, ugy nem. Faluban lakunk, rokon nincs, busz nincs este, taxi mire ideer 30 perc, ugyhogy nem kockaztatunk ha ejjel tortenik valami es egyikunk sem tud kocsiba ulni.

Egyebkent gyerek elott sem voltunk ivosok, nekem evi 3 koktel az adagom, a ferjeme havi 1 - 2 sor.

Erre nincs egyseges valasz, ha Budapest belvarosaban laknank , vagy minden nagyszulo a szomszedban helyzet all fent, az ugye megint mas.

2017. júl. 16. 00:48
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Kisgyermek nélkül sem. A szülők otthoni piálása rossz emlékeket ébreszt bennem.
2017. júl. 16. 05:47
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Nem,nem iszik egyikünk sem ,én nem szeretem az alkoholt,a férjem is megvan nélküle .
2017. júl. 16. 06:41
 14/20 anonim ***** válasza:
26%

Azert sem, mert lattam a szuleimet reszegen kiskoromban eleget ...

nem teszem ki ennek a gyerekem!

Mikor a sajat anyam dolongel ...

2017. júl. 16. 06:53
 15/20 anonim ***** válasza:
72%
Igen, egy pohár bort meg szoktam inni nagyon ritkán (amúgy nincs rá igényem, kb havi 1 pohár borról van szó), ha már alszik a kisfiam, aki most 2 éves. Nem száll a fejembe ekkora mennyiség. Töményet évek óta nem ittam és nem is hiányzik.
2017. júl. 16. 07:12
 16/20 anonim ***** válasza:
63%

Látom lepontozás megy,hát egészségetekre.

Mi is szoktunk innu a férjemmel.családi összejövetelkor csak.Itthon magunkban nem igazán(néha a Férjem de csak egy sört).részegek nem szoktunk lenni,mindig csak annyit amennyi jól esik.mikor szopizott természetesen nem ittam.

2017. júl. 16. 07:13
 17/20 anonim ***** válasza:
89%
Én azt mondom egédzségedre. 😉 Néha mi is iszunk egy kicsit és a 2,5 év alatt volt már 1-2 lagzi és kb 2-3 baráti buli amikor igen is kiengedtük a gőzt a férjemmel. Ilyenkor a kisfiúnk nagyszülőnél volt. Ettől senkinek semmi baja nem lesz. És néha megiszunk egy sört, én az ízeseket szeretem nagyon. Ez nem ivás, ettől nem leszel részeg max kicsit lelazulsz és jobbat alszol. Ennyi simán belefér.
2017. júl. 16. 09:46
 18/20 anonim ***** válasza:
85%

Vacsi utan neha szoktunk inni kb. 1,5 dl- nyi bort, ez jólesik, ellazit. De tenyleg csak ritkán. Ma pl. lehet fogok ha mar igy eszembe juttattad. :)

Csak nyugodtan szerintem. A gyerek nem azt jelenti, hogy mindeneded fel kell adni.

2017. júl. 16. 10:06
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Azért ez egy cseppet túlzás, nem gondoljátok? 1 pohár bor vagy egy sör még nem "piálás", mi is "meg tudunk lenni nélküle" és a többi. Aki nem iszik soha semmit kb úgy állítja be, mintha az, aki meg mer inni egy sört vagy egy pohár bort, minimum alkoholista lenne.

Amúgy meg az 1 sör biztos nem érdekelne, ha a gyerekemet kórházba kellene vinni, azzal még a rendőr is eleged, vagy ha meg is büntet, megmutatod a kórházi jelenlétről a zárót és elengedik. Vittem barátnőmet szülni 90el az 50es táblánál, elengedték a büntetést

2017. júl. 16. 15:25
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi szoktunk néha a férjemmel, főleg télen. Berakunk egy jó filmet, és csinálunk forralt bort. Közben beszélgetünk, filmezünk. Szerintem semmi kivetnivaló nincs ebben. Persze nem minden nap, meg mértéktelenül, vagy ha a gyerek beteg. De mondjuk 2-3 hetente mi simán beforraltborozunk télen. Nyáron mondjuk mi nem kívánjuk annyira az alkoholt. Néha a férjem iszik 1-1 sört. Úgyhogy szerintem ihatsz te is, főleg ha jó alvó a babád, és tudsz pihizni is az iszogatás után.
2017. júl. 17. 13:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!