Szerintetek normális, hogy egy 3 éves kislány a nuniját széthúzva illegeti billegeti magát?

És még annyit -mivel említette valaki, hogy más óvodás korban is csinálják egyesek, ami féligazság, viszont hasznos, hogy megemlítette az illető-, a teljesség kedvéért, hogy újszülött kortól mindenki maszturbál ösztönösen, azonban egyéni eltérés mutatkozik abban, hogy mikor válik a nemi önkielégítés tudatossá.
(Fiúk számára általában az első magömléstől, lányoknál viszont nagy a szórás, 4-14 éves kor között bármikor előfordulhat a tudatosodás erre.)
Manapság arról folyik a vita a szakemberek között, hogy az anyaméhben maszturbálunk-e, hiszen az ultrahangos képeken nemcsak ujjszopást észlelnek rendszeresen, hanem onániára meglehetősen emlékeztető mozgásformákat is.

Én figyelmesen olvastam, Miguel, de akkor is eléggé pontatlan, amit állítasz. Ergo te nem olvastad el elég figyelmesen a reagálásomat.
Látom, a 11-esben levő tények
nagyon nem tetszenek sokaknak, hogy ennyire lepontozták...
Tele van a gyk struccpolitikusokkal...
Meg a hócipőm is velük. :D

Előző, már többen írtak a kérdéshez, sejtheted, hogy ilyen válasz is született.
Ez nem szavazós kérdés.
Ha már többen is írtak, és így esélyesen voltak, akik szerint normális a viselkedése a kislánynak,
akkor nyilván olyan válasznak van csak értelme, melyben megindoklod.
Nos, személy szerint, te, előző, mivel indoklod meglátásodat?
Én már korábban kifejtettem itt az okokat.
Ha már A-t mondtál, itt mondj B-t is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!