Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy 3 éves kislány a nuniját széthúzva illegeti billegeti magát?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 19:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
36%

És még annyit -mivel említette valaki, hogy más óvodás korban is csinálják egyesek, ami féligazság, viszont hasznos, hogy megemlítette az illető-, a teljesség kedvéért, hogy újszülött kortól mindenki maszturbál ösztönösen, azonban egyéni eltérés mutatkozik abban, hogy mikor válik a nemi önkielégítés tudatossá.

(Fiúk számára általában az első magömléstől, lányoknál viszont nagy a szórás, 4-14 éves kor között bármikor előfordulhat a tudatosodás erre.)

Manapság arról folyik a vita a szakemberek között, hogy az anyaméhben maszturbálunk-e, hiszen az ultrahangos képeken nemcsak ujjszopást észlelnek rendszeresen, hanem onániára meglehetősen emlékeztető mozgásformákat is.

2017. júl. 9. 18:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Olvasd el, kérlek, figyelmesebben, amit írtam.
2017. júl. 10. 07:58
 13/15 anonim ***** válasza:

Én figyelmesen olvastam, Miguel, de akkor is eléggé pontatlan, amit állítasz. Ergo te nem olvastad el elég figyelmesen a reagálásomat.

Látom, a 11-esben levő tények

nagyon nem tetszenek sokaknak, hogy ennyire lepontozták...

Tele van a gyk struccpolitikusokkal...

Meg a hócipőm is velük. :D

2017. júl. 10. 20:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Persze, hogy normális!
2017. júl. 12. 15:53
 15/15 anonim ***** válasza:

Előző, már többen írtak a kérdéshez, sejtheted, hogy ilyen válasz is született.

Ez nem szavazós kérdés.

Ha már többen is írtak, és így esélyesen voltak, akik szerint normális a viselkedése a kislánynak,

akkor nyilván olyan válasznak van csak értelme, melyben megindoklod.

Nos, személy szerint, te, előző, mivel indoklod meglátásodat?

Én már korábban kifejtettem itt az okokat.

Ha már A-t mondtál, itt mondj B-t is.

2017. júl. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!