Mit csináljak, ha a hároméves kislány állandóan önkielégít? Normális ez? Hagyjam?
Közel két éves a kislányom, én még sosem fedeztem fel, hogy önkielégítene. Bár még pelusos, nyilván nem is fér hozzá olyan gyakran a nemiszervéhez. De azért este fürdés előtt szokott meztelenkedni, és sem akkor, sem fürdés közben nem igazán nyúlkál a nunijához. Kérdező! Megkérdezhetem, hogy hogyan önkielégít a kislányod? Nem csámcsogni akarok a részleteken, csak el sem tudom képzelni. Mindenesetre jó lenne, ha nem lennék teljesen paff, amikor majd a lányom elkezdi felfedezni a testét.
Olvastam már ebben a témában. Állítólag a fiúk gyakran vagy gyakrabban csinálják. Van egy 3,5 éves fiam is, Ő már jó ideje szobatiszta, néha babrálja is a kukiját, de nem maszturbál. Azt olvastam, hogy egy bizonyos fokig abszolút természetes, de ha állandoan csinálja, valami hiányérzetét próbálja elnyomni. Egyszerűen a boldogság érzését keresi.
Ahogy elòttem már leírták, nem szabad megszégyeníteni, finoman, diszkréten meg kell kérni arra, hogy mások előtt ne csinálja, csak akkor, amikor egyedűl van. És én a helyedben elvinném pszichológushoz, mert ez a mérték nem normális.
Nekem a Férjem mesélte hogyva húga is nagyon csinálta. 7 évvel fiatalabb a sogornőm ugyhogy nagyon emlékszik rá. Be bujt a takaró alá és teljesen le izzasztotta magát mé kipirosoditt. (azota is szereti a sexet a sogornőm! 😊)
A tesóm kisfia is csinálta kb ennyibidősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!