Hogyan tud 1 szülő 3 pici gyereket vízpartra vagy medencés helyre nyaralni vinni?
Elváltam, így egyedül nevelem a 7, 3 és 1 éves gyerekeimet. Nagyszuloi segítség minimális, mert idős az édesanyám.
Volt férjem nem partner a gyerekek gondozásában sem. Szeretném, ha egy pár napot vagy hetet kikapcsolodnanak a gyerekek, nyaralnak. Lakásban lakunk, ezért még inkább fontos lenne.
a mi erkélyünk kb 2m*1m, van kinn egy pici pancsoló a 10 hósomnak, a te picidnek is jó lehetne. Ilyesmink van:
még a 3 éves is beleülhet esetleg.
Hagyjátok. Már a fejébe vette, hogy ha törik, ha szakad, mindenáron strandolni fog 3 gyerekkel, akár az ő testi épségüket, életüket kockáztatva is.
Nem érti meg, hogy 3 gyerekre egyedül van, 2 keze van, a 7 éves oké, hogy nagyobb, de gyerek, nem lehet egyedül hagyni. Márpedig egy 3 és egy 1 éves tud annyi annyi feladatot adni,figyelmet kérni, h a nagynak már ne jusson. Elég egy perc, amíg rá nem figyelsz, elunja magát, bemegy a mélyebb vízbe, két kicsivel te óbégathatsz neki a sekély vízből.
Kedves utolsó válaszoló!
Igen, fejembe vettem, hogy nyaralni fogunk, nem strandolni és az oviban keresek hozzá tarsakat. Ezzel nem veszelyeztetem a gyerekeimet.
Ha a nagy nem tud medencézni a kis erkélyen akkor minek ajánljátok? Érthetetlen. Biztos élmény lenne néznie ahogy a két kicsi elvan...
Kérdező szerintem ne aggódd ennyire túl. Menjetek valami strandra vagy Balatonra. Legkisebb beleül úszógumiba, középső karúszóval, nagy remélhetőleg 7 évesen már kellően értelmes és azt csinálja amit engedsz neki. Csak együtt legyetek mindig.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem szeretnék vita fórumot, így nem olvasom tovább.
Szép nyarat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!